RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er bare trist

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Alejandro Lago (31) vil bort fra Rosenborg.

Så sent som i fjor var han en nøkkelspiller i Rosenborg, og mye brukt i midtforsvaret sammen med enten Vadim Demidov eller Kris Stadsgaard.

Denne sesongen har uruguayaneren Alejandro Lago havnet ute i kulda. Og etter at Nils Arne Eggen overtok for Erik Hamrén i sommer, har han vært iskald.

- Jeg har det dårlig, veldig dårlig. Det har vært en veldig tøff tid, sier han i et intervju med Adresseavisen fredag – og fortsetter:

- Jeg smiler her, fordi jeg er profesjonell på jobb. Når jeg kommer hjem, er jeg bare trist.

Les også: Winsnes: - Tror ikke på julenissen

Forlatt av kona
Ifølge avisen skal problemene ha startet da Lagos kone gikk fra ham sist vinter. Hun tok med seg parets to barn og reiste hjem til Uruguay.

Lago var i hjemlandet en måned for å rydde opp, skal ha vært i dårlig fysisk form da han kom tilbake – og siden har han vært reserve i RBK.

Nå vil han bort.

- Jeg er ikke motivert for å spille enda et år for RBK 2. Hvorfor vil de ikke la meg gå når de tydeligvis ikke trenger meg, spør Lago.

Uklar stoppersituasjon
Selv etter at Kris Stadsgaard forlot klubben i sommer, har Lago bare vært et fjerdevalg på stopperplass bak Demidov, Mattias Bjärsmyr og den lokale unggutten Simen Wangberg. Svenske Bjärsmyr, som ble lånt inn i sommer, har fått full tillit til tross for en høyst ordinær innsats.

Nils Arne Eggen sier til Adresseavisen at det er Lagos tempoproblemer som gjør at han står bakerst i køen.

Men etter sesongen forsvinner Vadim Demidov til Real Sociedad, mens svenske Bjärsmyr altså bare er leid inn. Dermed er Alejandro Lago og Simen Wangberg sammen med Tom Erik Nordberg (kommer fra Ranheim) de eneste midtstopperne i klubbens besittelse, i hvilket nok forklarer hvorfor uruguayaneren ikke slippes uten videre.

Dessuten erstattes Nils Arne Eggen av Jan Jönsson. Kanskje har svensken et annet syn på saken.

Kontrakt ut 2011
Alejandro Lago kom til Rosenborg i 2005 og har spilt 61 kamper. Han har aldri vært noe klart førstevalg, og har vært leid ut i to perioder.

Han har ifølge RBKweb.no kontrakt ut 2011-sesongen – og skal vi tro ligningstallene for 2009, koster han Rosenborg drøyt to millioner i året i lønnsutgifter.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere