RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er er kjempeskuffa

Foto: Nader Daoud (AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Både Petter og Henning fikk Rally Jordan ødelagt av uhell.

Sesongens fjerde VM-rally er unnagjort. Men heller ikke i Rally Jordan ble det norsk pallplassering.

Henning Solberg fikk sine muligheter polert allerede fredag, etter et ublidt møte med en stein.

Lillebror Petter Solberg var derimot med i pallkampen etter første dag, og holdt seg i teten også innledningsvis lørdag.

- Umulig
Men på den 17. fartsprøven gikk det galt også for ham. Han kjørte av veien, og bilden ble såpass skadet at han ikke hadde mulighet til å fortsette.

- Omtrent to kilometer inn på SS17 fikk vi en snurring og havnet utenfor veien. Vi sto så godt fast i noen store steiner, at det var helt umulig å få bilen tilbake på veien, sier Petter Solberg på sin hjemmeside.

- Akkurat nå er jeg kjempeskuffa. Jeg hadde virkelig troen på en god plassering her i Jordan. Men, ikke noe å gjøre med det nå, vi satser på å komme sterkere tilbake på neste rally. Bilen har vært helt perfekt hele helgen, og de nye dekkene til Michelin har også fungert bra, sier han.

Jevnt i teten
Derimot gikk det bedre for Henning Solberg, som var på pallen på et par av lørdagens fartsprøver. Men sammenlagt var han naturligvis uten sjanse til å kjempe om VM-poeng etter fredagens uhell.

I teten ble det en usedvanlig jevn duell mellom franske Sebastien Ogier og finske Jari Latvala. Til slutt skilte to tideler i favør Ogier.

Sebastien Loeb ble nummer tre, 27,7 sekunder bak vinnere, og derfra var det et stort gap ned til resten.

Neste VM-runde kjøres på Sardinia 5.-8. mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere