RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

- Jeg er ferdig. Han får ikke spille mer

Sist oppdatert:
Roberto Mancini går hardt ut mot Mario Balotelli. Nå blir City-spissen trolig solgt.

Mario Balotelli, som kun er 21 år, har markert seg i Manchester City siden ankomsten i 2010.

På godt og vondt.

Sine første Premier League-mål scoret han i en 2-0-seier over West Bromwich. I samme kamp fikk han direkte rødt kort for voldelig oppførsel.

Hendelsen beskriver godt hvordan City-karrieren artet seg videre. Scoringer, ja, men gjentatte episoder med dårlig oppførsel og flere oppsiktsvekkende uttalelser har preget repertoaret til den unge italieneren.

I 1-0-tapet mot Arsenal søndag toppet det seg med flere stygge taklinger og rødt kort. Nå er Roberto Mancini lei hele Balotelli.

- Jeg er ferdig. Vi har seks kamper igjen denne sesongen, og han får ikke spille i noen av disse kampene, raste City-manageren etter kampen ifølge Sky Sports.

- Han må forandre seg
Mancini avslørte samtidig at Balotelli trolig blir solgt når sommervinduet åpner.

- Sannsynligvis, men jeg vet ikke. Vi må se an, for han er en fantastisk spiller.

- Jeg vet ikke om jeg kan fortsette å ha han på banen. Hver gang risikerer vi å få en spiller sendt av, som i dag. Men han har også evnen til å score i siste minutt, sa italienerene åpenhjertig til pressekorpset etter kampen.

- Jeg vil alltid forsvare han, fordi Mario er en fin fyr, men hvis han ikke forandrer seg kan han miste alt sitt talent.

- Hvis han ikke skjønner dette etter to år, er det ikke mye jeg kan gjøre. Jeg håper for hans skyld at han skjerper seg. At han skjønner at han ikke kan fortsette slik. For framtiden hans, og for talentet hans. Jeg er lei meg på hans vegne.

Håper på reaksjon fra FA
Hele tre ganger gikk Balotelli inn i dueller med strakt ben og knottene i loddrett vinkel. Den første gangen ble fotsålen plantet inn i kneet til Alexandre Song Billong, som heldigvis slapp fra det med skrekken. Balotelli slapp på sin side fra det uten så mye som en advarsel.

Men det stygge spillet fortsatte. To ganger var knottene på vei inn i leggen til Bakary Sagna før dommer Martin Atkinson fant fram det gule.

- Det er så utrolig stygt. Grusomt. Det er slike taklinger som ødelegger karrierer, mente TV2s eksperter i studio, og fikk støtte fra Mancini.

- Jeg så ikke den første taklingen fra benken, men ja, den var stygg, innrømmer italieneren, og uttalte også at han håper det engelske fotballforbundet (FA) vil komme med en kraftig reaksjon på den forferdelige taklingen av Song Billong.

Balotelli ble til slutt sendt av banen mot Arsenal. Han blir dermed utestengt fra de to neste Premier League-kampene til City.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere