RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er i storform nå

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB Scanpix
Stefan Johansen vil bidra med mer enn å stå på bak oppbyggingen av spillet på det «nye» landslaget.

Bare Øyvind Storflor (11 målgivende), Jan Lecjaks, Espen Børufsen og Erik Huseklepp (alle 7) har flere assist i årets eliteserie. Seks ganger har Johansen inntatt kelnerrollen.

– Jeg håper det blir mer fredag, sier Stefan Johansen.

Han får trolig en av midtbaneplassene i Per-Mathias Høgmos første A-landskamp som trener borte mot Slovenia fredag.

– Jeg har bidratt med mål og assist i kamper for Godset. Det er det jeg trives med. Jeg vil ikke bare være med i oppbyggingen av spillet, men også i de avgjørende fasene, sier Vardø-gutten.

Tas ut
Han står med tre A-landskamper. Det ble scoring mot Sverige i august. Nå venter to viktige VM-kvalkamper der kun seier er godt nok for å holde liv i drømmene om Brasil-tur neste sommer.

22-åringen har løftet spillet igjen i høst. Etter en knallsterk vårsesongen og solid spill under U21-EM i Israel gikk det litt tyngre for Strømsgodsets playmaker. I høst har han tidvis drevet en «annen idrett» enn de andre.

– Det blir vanskeligere og vanskeligere for meg. For flere og flere lag tar hensyn til meg. Senest mot Vålerenga møtte vi et lag i 4-5-1 hvor spissen skulle ta meg ut av kampen. Det gjør at jeg må utvikle mitt eget spill, sier Johansen som likevel scoret mot VIF i lørdagens 2-1-seier.

Tar ansvar
Godset har inntatt tabelltopp. Drammenserne kniver med Rosenborg om seriemesterskapet.

– Jeg er i storform nå. Det var en dårlig periode med to-tre kamper etter U21-EM i Israel, men det viktigste er at det er nå man står fram. Jeg føler et ansvar og da skal jeg bidra både på og utenfor banen. Sånne typer trenger vi, sier Johansen til NTB. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere