RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er ikke dum

Sist oppdatert:
- Om jeg hopper i Planica hvis jeg får sjansen? Selvfølgelig! Jeg er ikke dum!

Slik lyder den klokkeklare meldingen fra den omstride kvinnelige hopperen Annette Sagen. Hun som ikke akkurat er redd for å tale "FIS-pampene " midt i mot. I går gjorde hun det igjen, da tidligere hoppsjef i FIS, Torbjørn Yggeseth, uttalte at han mente det var altfor tidlig å slippe til jentene i hoppbakkene i Vancouver-OL 2010.

Ifølge VG har den nye hoppsjefen i skiforbundet FIS Jouko Tormanen i dag gått ut og sagt at han ikke har noe imot at Sagen blir prøvehopper i Planica 19. og 20. mars.

Annette Sagen sier til TV 2 Nettavisen at hun slettes ikke er sikker på at hun får lov til å være prøvehopper i verdens største skiflyvningbakke på tross av dagens uttalelser. Men om hun for lov, så er saken grei:

- Om jeg hopper i Planica hvis jeg får sjansen? Selvfølgelig! Jeg er ikke dum, sier hun.

- Men det er fortsatt organisasjonen som bestemmer. Og først må de si ja, sier Sagen, tydelig trent i å ikke ta noe på forskudd når det gjelder jenter og hopping.

Hun fikk tillatelse til å hoppe i Vikersund i fjor. Hoppet likte hun svært godt.

- Jeg tror Planiza blir noe av det samme, mener Sagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere