RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er ikke noe mysterium

Petter Furuseth Olsen er omsider spilleklar igjen for Stabæk.

Etter 1-1-kampen mot Start, fikk Petter Furuseth Olsen innvilget én ukes fri av Stabæk-ledelsen. Han stod dermed over forrige helgs uavgjorte kamp mot Sandefjord.

Asker og Bærums Budstikke-blogger Dag Otter Johansen mener imidlertid at det ligger noe mer enn muskulære problemer bak friuka.

- Onsdag var Petter Furuseth Olsen tilbake på trening etter å ha blitt innvilget en friuke av Stabæk-ledelsen. Hva Furuseth Olsen har bedrevet i friuken er noe diffust, da han selv nekter å snakke med pressen og Stabæks ledelse formulerer seg så ullent at det kun er en ting som er klart: Her ligger noe mer bak, skriver Otter Johansen i sin blogg på budstikka.no.

Han skriver videre at Budstikka er informert om at spilleren har vært i London, mens han fra Stabæk fikk beskjed om å trene i skog og mark. Til slutt setter bloggeren hele åtte spørsmålstegn rundt saken.

- Muskulære problemer
Det skjønner Furuseth Olsen lite av.

- Jeg fatter ikke hva han skulle mene med det. Jeg er ikke noe mysterium, sier han til Nettavisen.

I stedet hevder han at friuka måtte til for å få orden på de muskulære problemene han har slitt med i sesongstarten.

- Muskelproblemene har hemmet meg. For å bli kvitt dem måtte jeg trene alternativt en uke. Noe mer er det ikke, sier han.

Stabæks medisinsk ansvarlige, Tor Østhagen, istemmer.

- Petter orket ikke å fullføre kamper. Han fikk kramper i muskulaturen på forsiden av låret. Derfor måtte han ha litt ro. Han har trent mye over lang tid. Derfor måtte han gjennom noen rolige økter. Men vi håper at det er i orden nå. Han er tilgjengelig mot Fredrikstad hvis treneren ønsker å bruke ham, sier Østhagen.

Selv tør ikke kantspilleren håpe på et comeback i Stabæk-trøya.

- Jeg er på rett vei. Det føltes fint både på treningen onsdag og torsdag, og det er ikke noe hokus pokus dette. Men det er Jan (Jönsson) som tar ut laget.

Kan ikke love startplass
Og svensken tør ikke å love noe.

- Christian (Keller) og Alanzinho har begge spilt bra på kantene i Petters fravær, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere