RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er ikke redd for å få sparken

Sist oppdatert:
Sven-Göran Eriksson har ingen problemer med å se sine kritikere i øynene dagen før skjebnekampen i Polen. – Jeg er ikke redd for å få sparken, sier han.

England møter Polen i Katowice i kveld, en kamp som mange har beskrevet som en «være eller ikke være»-kamp for Svennis. Hovedpersonen selv nekter å trykke på panikk-knappen etter lørdagens 2-2-kamp mot Østerrike, der engelskmennene ledet 2-0.

Tenker positivt
- Jeg har aldri fått sparken tidligere i min karriere, så jeg aner ikke hvordan den erfaringen er, men jeg har alltid sagt at det vil skje før eller siden. Jo lenger du er i en jobb, jo større sjanse er det for at det skjer. Men jeg er ikke redd. Overhodet ikke. Jeg tenker kun på det positive, på å spille god fotball mot Polen, og på å vinne kampen, sier svensken til The Sun.

Han føler seg helt trygg på at England vil klare å kvalifisere seg for VM i Tyskland om to år. Men taper England i kveld, vil de allerede være fem poeng bak Polen etter to kamper.

Kostet dyrt
- Vi vet vi burde ha vunnet i Østerrike. Vi gjorde noen feil, spilte dårlig fotball i ti minutter, og det kostet oss dyrt. Nå må vi rette opp det, men spillerne har ikke panikk. De er rolige og selvsikre, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere