- Jeg er ingen Judas

Foto: Reuters/Scanpix

Raul Meireles forklarer hvorfor han gikk fra Liverpool til Chelsea.

03.09.11 19:39

At Raul Meireles gikk fra Liverpool til Chelsea, var en av de store overgangene på «Deadline Day».

Portugiseren hadde levert en solid førstesesong i Premier League, og mange røde fans ble skuffet da han valgte å levere inn en overgangssøknad rett før vinduet stengte.

Det medførte at Meireles ble solgt til rivalen Chelsea, i en overgang som lignet Fernando Torres sin i januarvinduet.

Ikke Judas
Den gang var reaksjonene voldsomme på Merseyside, og selv om det ikke ble like mye oppstandelse denne gangen, vil Meireles understreke at han ikke har noe imot Liverpool

- Slike ting skjer i fotballen. Jeg kan bare si gode ting om Liverpool. Det var et fantastisk år, sier midtbanespilleren til RTPN.

Meireles avviser at det var pengene som drev ham til Chelsea.

- Folk tror jeg er en Judas og at jeg gikk på grunn av pengene. Det var ikke derfor, og jeg vil forklare alt senere. Det er fortsatt ferskt, uttaler portugiseren.

HTML EMBED

Vil vinne titler
Raul Meireles antyder at han ikke var ønsket i Liverpool.

- Alt skjedde veldig fort. Jeg er ikke den eneste som har skylden for at jeg forlot Liverpool, men jeg vil aldri stoppe å være glad i klubben. Jeg har mange gode venner der, sier 28-åringen.

Meireles forteller at Andres Villas-Boas, som var manager for Meireles en periode i Porto, hadde stor betydning for hans valg av klubb. Nå vil han vinne noe i blått.

- Jeg var veldig glad for at han ville kjøpe meg. Det viktigste nå er å gi alt og hjelpe Chelsea med å vinne titler, uttaler portugiseren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.