RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Scanpix

- Jeg er ingen juksemaker

Cristiano Ronaldo benekter at han jukser og filmer seg til straffespark. - Jeg trenger det ikke, jeg kan nok triks til å lure motstanderen uansett, sier han. Hva mener du?

Manchester Uniteds unge portugiser Cristiano Ronaldo har fått rykte på seg for å filme seg til straffespark etter flere tilfeller som i det minste kan omtales som tvilsomme.

Men Ronaldo avviser disse påstandene tvert.

- Jeg er ikke enig. Det er andre folks mening. Jeg er ingen skuespiller eller juksemaker. Hvis jeg faller, er det fordi jeg alltid får en liten dytt. Jeg kan triksene som trengs for å komme forbi motspillere i England, og kommer ikke til å forandre stilen min, sier han til The Mirror.

Ronaldo ble først beskyldt for å jukse i Manchester Uniteds 2-0-seier mot Charlton i september, og det samme gjentok seg mot Stuttgart og Leeds. Beskyldningene kom tilbake da han fikk straffespark mot Northampton i helgen.

Hva mener du - er 18-åringen en juksemaker? Si din mening i kommentarfeltet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere