RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er ingen Kournikova

Sist oppdatert:
Tsjekkiske Nicole Vaidisova (17) spilte seg tirsdag frem til sin første Grand Slam-semifinale.

Den tsjekkiske sensasjonen gikk rett opp i 5-1-ledelse mot Venus Williams, før den amerikanske jenta kom tilbake og vant 7-5 i tiebreak i det første settet av French Open-kvartfinalen.

Vaidisova lot seg imidlertid ikke vippe av pinnen.

Hun fortsatte som om ingenting galt hadde skjedd, og tok kampen etter 6-1 og 6-3 i de to siste settene. Andre settet var over på bare 39 minutter.

Dermed fikk fotografene igjen noe å juble for i Paris. Maria Sjarapova er utslått, men Vaidisova kommer ikke langt bak på popularitetsskalaen. Hun er 17 år, har utseendet med seg og går fra den ene suksessen til den andre. Til tross for at hun akkurat har fylt 17 år har hun allerede seks singletitler i karrieren.

At hun liker seg i rampelyset har ikke akkurat minsket sammenlikningene med Anna Kournikova.

- Jeg liker å bli tatt bilder av, og det som følger med utenom tennisen. Men tennisen vil alltid være det viktigste for meg. Det er tennisspiller jeg vil bli husket som, påpekte hun imidlertid før Australian Open i januar.

I semifinalen skal hun møte Svetlana Kuznetsova.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere