RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er ingen ny Helstad

Cato Hansen (20) forhandler om sin personlige kontrakt med bergenserne torsdag.

(iBergen.no) Bryne-spissen landet i Bergen i onsdag kveld som etter at de to klubbene ble enige om en avtale tidligere samme dag. Spissen startet 15 kamper for Bryne i fjor, kom inn som innbytter i 11 kamper, men står bare bokført med fem nettkjenninger i Adeccoligaen i fjor.

- Jeg tror ikke vi er helt like, Helstad og jeg, sier Cato Hansen til Aftenbladet.no og blir litt brydd over sammenligningen.

- Jeg er en brukbar avslutter, men i mange av de kampene var jeg ving. Det er som spiss jeg er best. Jeg føler meg moden for et steg opp, og tror at Brann er den riktige klubben. Det har gått utrolig bra for meg i det siste, og jeg ble bedre i løpet av fjoråret og har tatt steg nå i forsesongen også, sier 20-åringen som torsdag skal gjennomføre medisinsk test og forhandle fram sin personlige avtale med seriemesterne fra 2007.

Les mer fra iBergen. no:Hund startet brann.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere