*Nettavisen* Sport.

- Jeg er jævlig skuffa

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

Gabriel Rasch er vraket til Flandern Rundt, men kjører Paris-Roubaix.

29.03.11 18:04

tv2sporten.no melder at Gabriel Rasch er vraket til søndagens Flandern rundt. 34-åringen var én av mange som kjempet om en plass i det råsterke laget til Garmin-Cervélo.

Rasch har hatt en god sesongstart, med sjuendeplassen sammenlagt fra Tour of Qatar som det foreløpige høydepunktet, og er skuffet over lagledelsens avgjørelse.

- Jeg mener absolutt at jeg burde hatt en plass på laget. Jeg synes jeg har kjørt veldig bra den siste tiden, sier Rasch til TV 2 Sporten.

- Kjørt som en idiot
Det har vært en hard kamp om å komme med på Garmin-Cervélos klassikerlag. Ryttere som Thor Hushovd, Heinrich Haussler, Tyler Farrar, Roger Hammond, Andreas Klier, Johan Vansummeren og Martijn Maaskant har alle vært med å preget ritt som Flandern rundt og Paris-Roubaix tidligere.

- Jeg har kjørt som en idiot for å være med i det som har vært av brudd og gjort jobben min. Jeg har også sittet med like lenge som de andre gutta som skal kjøre Flandern rundt, forteller Rasch.

LES OGSÅ:Pozzatos general til sykehus

Hushovd, Farrar, Haussler, Klier, Hammond og Vansummeren vil antageligvis kjøre rittet. Flere medier melder at Maaskant og David Millar har kapret de siste plassene, men andre ryttere er også med i kampen.

Mannen fra Hole får kjøre Paris-Roubaix, men blir ikke fornøyd av den grunn.

- Det blir bra, men jeg mener likevel jeg burde ha kjørt begge, sier han.

- Vanskelig å slå Cancellara og Boonen
Som så mange andre er Garmin-Cervélo-rytteren imponert over Fabian Cancellaras innsats i E3 Prijs Vlaanderen. Men tror Thor Hushovd er Garmins beste kort.

LES OGSÅ:Skal lure Cancellara med taktikkeri

- Hvis det er noen av gutta som har muligheten til seier, så er det Thor. Det løsnet skikkelig for han i helgen i Gent-Wevelgem. Det kan bli vanskelig å slå Fabian Cancellara og Tom Boonen, men vi må spille på at vi har et sterkt lag, mener Gabba.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.