Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er kampklar

Ole-Kristian Tollefsen er tilbake etter stjernesmellen på lørdag.

25-åringen fra Nes på Romerike snurret rundt og falt med hodet inn i vantet da hans Philadelphia Flyers lørdag møtte St. Louis Blues i NHL. Tollefsen ble liggende på isen og måtte hjelpes i garderoben.

- Jeg kjente det dagen etter, så det var sikkert en liten hjernerystelse, sier Tollefsen til Nettavisen.

Og legger til:

- Jeg føler meg kampklar nå.

Det er imidlertid ikke bare opp til ham selv om han får spille mot Ottawa Senators på torsdag. Onsdag må Tollefsen bestå en test som alle spillere som har fått en smell i hodet må igjennom før de får grønt lys til å spille igjen. Den testen er nordmannen overbevist om at han vil bestå.

- Ja, jeg tror absolutt det. Jeg føler meg bra. Men det er selvfølgelig opp til coachene om jeg får spille mot Ottawa.

Tollefsen er inne i sin første sesong i Philadelphia Flyers etter å ha tilbrakt alle tidligere sesonger i ligaen i Columbus Blue Jackets. Det er en ny hverdag for nordmannen – nå handler det ikke lenger om å komme til sluttspillet, men hvor langt man kan gå i sluttspillet.

Ifølge Philadelphia Daily News er også James van Riemsdyk tilbake i trening etter en smell mot St. Louis. Ryan Parent og Daniel Briere nærmer seg også kampform etter skader. Parent kan bli klar allerede torsdag, og vil i så tilfelle kjempe med Tollefsen om å få en av de seks backplassene som trener John Stevens disponerer.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene