RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er kjempefornøyd

Foto: Geir Olsen / SCANPIX
Magnus Moan på andreplass i lørdagens verdenscuprenn.

Moan gikk ut 1.14 minutt bak lederen Bernhard Gruber på en 19.-plass. Gruber var ikke noe problem, men tyskeren som var nummer seks etter hopprennet klarte han ikke å ta igjen. Frenzel var 20,4 sekunder foran Moan i mål. Tino Edelmann fra Tyskland ble nummer tre, mens Mikko Kokslien ble nummer fire..

– Jeg er kjempefornøyd med annenplassen. Det var en veldig OK dag, og jeg var igjen på pallen. Hoppet er jeg ikke fornøyd med, men det var greit nok til å være med å kjempe om topplasseringer. På sisterunden gikk jeg alt jeg kunne og klarte å ta igjen klynga foran, sa Moan etter rennet.

29-åringen trives i østerrikske Seefeld.

– Dette er en av mine favorittplasser. Et fantastisk koselig og flott sted med ny bakke og bra løyper, synes han.

– Magnus gjorde ikke helt jobben sin i hoppbakken. Han har jo vært topp ti under trening, men han fulgte opp med et veldig bra langrenn, sa landslagssjef Kristian Hammer fra sykesenga hjemme i Norge.

Hammer kunne opplyse at Håvard Klemetsen sto over lørdagens renn fordi han ikke deltok i fredagens kvalifisering på grunn av smerter i et kne. Han er imidlertid klar for søndagens renn.

Jørgen Graabak var beste norske på 10.-plass etter hoppdelen, og han gikk seg opp tre plasseringer. Han var 35,9 sekunder bak vinneren på sjuendeplass.

Magnus Krogh ble nummer 13, mens Jan Schmid endte på 27.-plass etter et godt utgangspunkt i hopprennet. Truls S. Johansen gikk seg opp fra 43. til 38.-plass til slutt.

Verdenscuplederen Jason Lamy Chappuis fra Frankrike ble bare nummer 15 slik at Moan tok kraftig innpå ham i verdenscupen sammenlagt. Trønderen er nå 43 poeng bak franskmannen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere