RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jon Eeg / SCANPIX

- Jeg er nesten nyforelska

Sist oppdatert:
Jørre Kjemperud har byttet ut sin partner gjennom ni år, Vegard Høidalen, med Tarjei Skarlund.

I ni år spilte Jørre Kjemperud sandvolleyball sammen med Vegard Høidalen. Det var oppturer, nedturer, krangler, psykologhjelp osv. Gutta bodde heller ikke på samme hotellrom. Til det var de altfor ulike.

Etter OL i Athen i 2004 var det slutt. I år spiller Høidalen sammen med Kjell Arne Göransson. Jørre Kjemperud spiller sammen med Tarjei Skarlund.

- Jeg føler meg nesten nyforelska igjen. Det er artig å spille igjen og artig å trene. Vi bor også på samme hotellrom, sier Kjemperud til TV 2 Nettavisen.

Han synes det var godt å få skifte partner i sanden.

- Jeg og Skarlund utfyller hverandre veldig bra og har veldig god kjemi på banen. Vi greier også å dra hverandre opp. Jeg har skjelt over mot Skarlund de siste årene og det var ingen tvil om hvor jeg ville gå, sier Kjemperud.

Han er ikke i tvil om at den nye konstellasjonen kan nå helt til topps.

- Gi oss litt tid til å spille oss sammen. Vi er allerede helt oppe i verdenstoppen når det gjelder tekniske detaljer. Det som vi må jobbe med er å få ut toppspillet over lengre perioder, sier Kjemperud.

I helgens turnering i Kroatia ble den nye konstellasjonen nummer beste norske par på en 7. plass. Det ble 0-2 tap mot det brasilianske superparet Emanuel/Ricardo. 18-21 og 13-21 endte kampen.

- Vi ledet 9-5 og 12-9 i første settet og viste at vi er på høyde. Til slutt tapte vi for et bedre par, sier Kjemperud.

Vegard Høidalen/Kjell Arne Göranssom og Iver Horrem/Bård Inge Pettersen endte på en delt 17. plass i turneringen i Kroatia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere