*Nettavisen* Sport.

- Jeg er redd for Morgan

Foto: Scanpix

- Jeg elsker Lyn, men er redd for Morgan Andersen, sier John Obi Mikel.

25.05.05 07:31

PARIS ( TV 2 Nettavisen): Tirsdag formiddag holdt omsider John Obi Mikel pressekonferanse på Nigerias spillerhotell i Paris. Under kaotiske tilstander, og godt voktet av agenten John Shittu, snakket 18-åringen ut om de siste ukers turbulens. Midtbanejuvelen opprettholder at det er Morgan Andersen som er årsaken til alle vanskelighetene.

- Redd Morgan
- Det er Morgan som er problemet, han presset meg. Jeg elsker Lyn, har mange gode venner der. Jeg vil gjerne tilbake til klubben, men det blir vanskelig så lenge Morgan er der, sier Mikel til TV 2 Sporten.

- Er du redd for Morgan Andersen?

- Ja, jeg er redd for ham. Han sendte politiet etter meg, sier nigerianeren, som omtaler agenten John Shittu som en venn av familien.

- Han har ikke truet familien min. Jeg skjønner ikke hvordan Morgan kan si noe sånt.

God stemning
John Obi Mikel (18) har oppholdt seg i London siden han «flyktet» fra Oslo og Lyn sammen med sin agent John Shittu 12. mai. Det nigerianske U20-landslaget er på plass i Paris i anledning det forestående verdensmesterskapet, og det var ventet at 18-åringen skulle slutte seg til troppen i den franske hovedstaden i går.

Det skjedde imidlertid ikke. Men Mikel fikk klar melding fra Nigerias landslagssjef om å innfinne seg i Paris. Og klokken 8.30 tirsdag morgen dukket han opp på Hotel Mercure i Paris.

Mikel tok seg først en tur opp på hotellrommet sitt, før han møtte landslagskollegene - deriblant sine tre nigerianske lagkamerater i Lyn. Stemningen var tilsynelatende god, og spillerne smilte og lo. Den «bortkomne» Lyn-spilleren hevder hardnakket at han har det bra, og at han ikke var engstelig da det kokte som verst.

Usikker på fremtiden
- Det er ingen som har blitt truet. Jeg har det fint, sier Mikel, som begrunner London-oppholdet med at han trenger fred og ro til å vurdere fremtiden.

- Jeg må bruke tid på å klarne tankene. Nå konsentrerer jeg meg om VM, og vet ikke hva som skjer etter det. Slik det er nå kan jeg ikke svare på hvilken klubb jeg kommer til å spille for.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.