RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er singel

Foto: Jan Inge Ebbesvik/iBergen.no
Brannkometen Erik Huseklepp får nesten daglig telefoner og sms-er fra kvinnelige beundrere. - Hadde ikke gjort noe med en dame,sier 21-åringen.

LA MANGA, SPANIA (iBergen.no): Etter å ha herjet på høyrekanten mot russiske Krylya i går, nyter Erik det gode liv fremfor OL-sendingene på TV.

- Sluker all sport på tv, sier unggutten som også har gamblet på de fleste øvelsene fra Torino. Gamblingen er også godt synlig på stuebordet. Her ligger det kortstokk og poker-chips.

- Liker å gamble ja. Men er ikke en sånn storgambler, påstår Erik hardnakket.

Populær
Det er ikke bare den mannlige delen av Brannfansen som har fått en ny favoritt på banen. Nesten daglig tikker det inn sms-er på telefonen til Erik.

- Spesielt etter kamper kan det bli en del. Men jeg gidder ikke å svare på de. Noen ringer også. Har faktisk vært noen damer som har ringt meg her nede.

- Hva sier de da?

- Ikke noe spesielt. De bare ringer.

- Men kunne du tenke deg en dame?

- Hadde ikke gjort noe, men jeg gidder ikke stresse, sier Erik og smiler lurt.

Store ambisjoner
Etter noen år på fotballakademiet på Fyllingsdalen videregående skole, ble Erik hentet til Fyllingen. Et stort steg for en unggutt som bare hadde et fåtall a-kamper i 3.divisjon å slå i bordet med. Men halvannet år senere ble den gule drakten byttet ut med den røde.

- Jeg hadde partout-kort på stadion i sju år og var på tribunen i alle kampene frem til jeg ble hentet i fjor høst rett før Bodø-Glimt kampen. Den var ikke så veldig bra, men første hjemmekamp husker jeg godt, sier Erik og setter opp et stort glis.

For de som ikke husker kampen mot Fredrikstad 29. august; under 30 sekunder var gått da nykomlingen på høyrekanten sendte stadion til himmels.

- Score mer i år?

- Har ikke noe personlig mål om å score mange mål. Jeg vil spille fast og da kommer kanskje målene.

- Hva med ambisjoner videre?

- Da er det drømmer vi snakker om. Siden jeg er United-supporter så hadde det selvsagt ikke gjort noe å spille der. Men jeg kunne kanskje passet bedre i spansk fotball, mener 21-åringen.

Men før drømmene eventuellt blir en realitet, er det Tromsøkampen på torsdag som er neste oppgave for den fotrappe vingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere