RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er taperen

Sist oppdatert:
Steinar Sørlie har vært Fredrikstads beste spiller så langt i år. Nå forbereder han seg på benken.

- Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg føler. Jeg kan i hvert fall ikke legge meg ned og grine, sier Steinar Sørlie til TV 2 Nettavisen.

Keeperen har ifølge vår spillerbørs vært Fredrikstads beste spiller, sammen med Bora Zivkovic, i første halvdel av sesongen. I går ble han likevel degradert. Da skrev landslagskeeper Thomas Myhre under en kontrakt som gjør ham til Fredrikstad-spiller ut sesongen.

- Egentlig burde jeg være glad på vegne av klubben. Samtidig er det litt bittert. Jeg er taperen, fastslår Sørlie.

- Rare tanker
- Jeg gleder meg ikke til å sitte på benken. Det blir rart. Det er mange rare tanker i hodet mitt akkurat nå, innrømmer han.

- Opplever du dette som en mistillitserklæring?

- Nei, det gjør jeg ikke. Herregud, det er jo Thomas Myhre vi snakker om. Landslagskeeperen. Hadde det vært en helt ordinær keeper, hadde jeg nok sett litt annerledes på saken.

Steinar Sørlie forsøker inntil videre å innta en offensiv holdning:

- Jeg må bare knytte hansken og ta opp kampen. Samtidig vil jeg prøve å lære mest mulig av Thomas mens han er her. For det er ingen tvil om at han er en meget god keeper - med bred internasjonal erfaring.

Blir i FFK
- Vurderer du å skifte klubb?

- Nei, jeg har i hvert fall ikke tenkt på det ennå. Myhre har jo bare inngått en avtale ut sesongen, og det kan jeg holde ut. Men hvis det etter hvert viser seg at han vurderer å forlenge avtalen Fredrikstad, er det klart at saken stiller seg litt annerledes. Jeg er 30 år og føler at jeg har hatt et gjennombrudd i år. Det sier seg selv at jeg ikke har til hensikt å sitte på benken i lang tid fremover.

Søndag innleder Fredrikstad høstsesongen hjemme mot Lyn. Med Thomas Myhre mellom stengene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere