*Nettavisen* Sport.

- Jeg er trist og lei meg

Foto: Rune Stoltz Bertinussen/Scanpix

Nora Mørk legges under kniven igjen.

18.06.12 23:43

Nora Mørk er definitivt ute av håndballjentenes OL-lag. Larvik-talentet må igjennom minst én kneoperasjon til for å bli kampklar igjen.

21-åringen har operert begge knærne to ganger før, men de er ikke blitt restituert slik prognosene tilsa. En skuffet Mørk må nå igjennom en tredje operasjonsrunde, i første omgang i venstre kne, melder Larvik i en pressemelding.

- Akkurat nå er jeg både trist og lei meg. Men selv om dette blir min tredje operasjon, har jeg stor tro på å komme tilbake både i Larviks og landslagets drakt.

- Jeg har mye ugjort som håndballspiller, og neste OL skal definitivt ikke gå uten meg, sier Mørk.

Håndballspilleren har i lengre tid hatt problemer med «jumpers knee». Hun måtte gjennom fire inngrep (to i hvert kne) i 2011 og blir operert på nytt allerede mandag 25. juni.

- Den siste måneden har tilstanden i Noras knær vært gjenstand for omfattende evaluering, og det er gjort kliniske og bildediagnostiske undersøkelser hos flere uavhengige spesialister. Konklusjonen av disse undersøkelsene er at det er riktig å velge ny kirurgisk behandling, i første omgang for venstre kne, forklarer fysioterapeut Krister Næss i Larvik. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.