*Nettavisen* Sport.

- Jeg er utrolig stolt

Foto: Scanpix

Ingebrigt Steen Jensen ga grønt lys til en pils i serveringsvogna da Stabæk forlot Trondheim søndag kveld. - 12-1 i målforskjell mot RBK og Brann på to kamper er ikke så verst, sier han.

20.10.03 06:39

- Jeg snakket med gutta på telefonen. De hadde tatt seg en pils i bistro-vognen. Det synes jeg de fortjener, sier Ingebrigt Steen Jensen til TV 2 Nettavisen søndag kveld.

- Jeg er utrolig stolt. Det største er at gutta gjør dette med et lag som halvveis er Stabæks andrelag fra i fjor, sier markedsføringsguru og tidligere Stabæk-leder.

- Fotballkultur
- Jeg er først og fremst utrolig stolt over at klubben, etter så mye økonomisk og sportslig årelating, er på vei mot den beste sesongen hittil. Det gjør vi etter å ha sagt farvel til mange store spillere. Nesten halvparten av gutta på Lerkendal i kveld spilte på Stabæks andrelag i fjor, sier Jensen.

- Dette forteller at vi har begynt å bygge opp en god fotballkultur i Bærum. Nå er det viktig å ikke ta helt av. Vi har kultur for det også noen ganger, men det kan bli fantastisk spennende framover.

Håper fansen stiller
Jensen mener at RBK-seieren trolig er den største prestasjonen så langt, men vil ikke sette 6-1-seieren i egen klasse.

- Vi har flere gode resultater: 7-1 mot Brann, 6-1 mot Molde og 6-1 mot Bodø. Så har vi slått RBK 3-0 og 3-1 når de ikke allerede hadde vunnet serien. Men nå skal ikke RBK si at de ga f. fordi de allerede hadde vunnet serien. De liker ikke å tape 6-1 foran tv- hjemmepublikum, sier han.

Nå håper Jensen at Stabæk-fansen tar turen til Nadderud neste søndag når laget møter Ålesund. Eller de kan møte opp på Oslo S. mandag morgen når nattoget fra Trondheim ruller inn på stasjonen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.