Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg feiret med Villas-Boas

John Terry gjør sitt ytterste for å avfeie spekulasjonene om dårlig stemning i Chelsea.

Chelsea-manager André Villas-Boas har fått merke engelske tabloidaviser på kroppen.

Etter en lunken start på Stamford Bridge har allerede avisene ymtet frempå at Villas-Boas har mistet garderoben, og at Chelsea-spillerne mener han ikke er «Premier League-materiale».

Portugiseren ble også beskyldt for at han har beordret sine spillere til å feire sammen med ham, slik at Chelsea skal fremstå som et samlet og harmonisk lag.

Falsk historie
Oppslagene førte til at engelske fotballeksperter sammenlignet ham med The Office-karakteren David Brent, og mente en slik ordre var på grensen til det patetiske.

Villas-Boas slo senere tilbake mot påstandene.

- Det er en falsk historie. Jeg ville aldri sagt noe sånn, det er latterlig. Jeg har allerede fortalt The Sun at de må kreve pengene tilbake fra informanten sin. Jeg sa til spillerne at vi på benken opplever de samme følelsene når vi scorer, og vi feirer med dem, sier Villas Boas ifølge Sky Sports.

Falsk feiring?
Da Chelsea beseiret Wolverhampton i borteoppgjøret på Molineux mandag, blusset spekulasjonene om tvungen feiring opp igjen. David Luiz og Jose Bosingwa regelrett dro med seg medspillerne bort til Chelsea-benken, og flere fotballeksperter stemplet det som falskt.

Flere brukte også argumentet om at verken Frank Lampard eller John Terry ble med på feiringen.

Nå går Chelsea-kaptein John Terry ut og gjør sitt ytterste for å avfeie spekulasjonene om dårlig stemning i klubben.

- Jeg løp bort til benken, men var bekymret for at Wolverhampton skulle starte spillet og angripe. Jeg feiret raskt med ham, og feiret med ham etter kampen, sier Terry ifølge The Independent.

Avfeier skriveriene
Han mener skriveriene om den dårlige atmosfæren i Chelsea er naturlig etter en dårlig periode på banen, men at det ikke er sant av den grunn.

- Resultatene våre har gitt folk en mulighet til å skrive ting, og de har en tendens til å gjøre ting mer alvorlig enn det er. Samtidig trenger vi å vinne flere kamper, og det er jeg trygg på at vi kommer til å gjøre. Villas-Boas har kommet inn og forandret på flere ting, ikke bare på banen, men også på treningsfeltet, sier Terry.

Frank Lampard støtter seg til Terry, og avfeier spekulasjonene om at han ikke lenger trives i klubben.

- Jeg liker å spille fotballkamper, og jeg liker å spille 90 minutter. Jeg vet hva jeg er i stand til. Jeg har vært en del av et suksessfullt lag i mange år, og jeg ønsker å spille. Jeg kan ikke skjule at jeg er misfornøyd med det, og det tror jeg heller ikke manageren forventer. Han er sjefen og velger laget, og jeg kommer til å smile mer når jeg får spille mer, sier Lampard.

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg