*Nettavisen* Sport.

- Jeg fikk betalt for å spille aggressivt

STORSPILTE: Caroline Wozniacki storspilte mot Italias Sara Errani i US Open-turneringen tirsdag.

STORSPILTE: Caroline Wozniacki storspilte mot Italias Sara Errani i US Open-turneringen tirsdag. Foto: Shannon Stapleton (Reuters)

Caroline Wozniacki styrer mot US-Open-finale.

03.09.14 10:54

Endelig skinner solen på danskenes tennisyndling Caroline Wozniacki igjen.

I sin første Grand Slam-kvartfinale siden Australian Open i 2012, feide hun italienske Sara Errani av banen med 6-0, 6-1. Den 10.-seedede var et hav bedre enn den 13.-seedede.

24-åringen fra Danmark virket konsentrert og besluttsom kampen igjennom. Hun varierte spillet godt og gjorde bare 10 uprovoserte feil.

– Jeg visste at det ville bli vanskelig i vinden, men jeg servet riktig bra. Jeg fikk betalt for å spille aggressivt, sa Wozniacki.

Det siste året har ikke vært enkelt for henne.

– Det har vært mye opp og ned dette året, erkjente hun etter kampen.

Kanskje tenkte hun også på privatlivet. Et to år langt forhold til golfspilleren Rory McIlroy tok slutt tidligere i år. Det skjedde attpåtil etter at bryllupsinvitasjoner ble sendt ut.

I semifinalen venter Peng Shuai fra Kina. 28-åringen er ranket som nummer 39 i verden og har aldri spilt i en semifinale i en Grand Slam-turnering tidligere. Shuai slo ut Belinda Bencic i kvartfinalen.

Caroline Wozniacki (24) kan vinne sin første Grand Slam-turnering. Kun én gang har hun spilt i en finale i Grand Slam tidligere. Det skjedde i US Open i 2009. (©NTB)Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.