*Nettavisen* Sport.

- Jeg fikk et solid kutt i skallen

Foto: Erlend Aas / NTB csnapix

Men Jo Inge Berget rekker trolig EM-kampen mot England.

TEL AVIV (NTB): Jo Inge Berget herjet til tider med Israel, men smellen i hodet gjør Molde-spilleren usikker til lørdagens EM-kamp mot England.

- Siden det ikke er snakk om hjernerystelse håper jeg å kunne spille mot England. Det handler litt om hvordan jeg føler meg. Jeg er ikke klar torsdag eller fredag, men vi får håpe, sier Berget.

Han pådro seg en skikkelig smell et kvarter før slutt i onsdagens 2-2-kamp.

- Jeg er litt usikker, men tror Marcus (Pedersen) telte til åtte-ni sting. Så det er litt størrelse på det, men det går bra nå, sier Berget til NTB.

Smell
U21-landslaget koste seg på stranden i Tel Aviv torsdag. Spillerne badet i sol, men Berget måtte være forsiktig. Bading var utelukket. For å stenge sola vekk fra såret satt hadelendingen med caps.

- Jeg gikk opp og skulle stusse en ball videre, plutselig kom det noen andre bakfra, og det ble en skikkelig smell. Det åpnet seg litt i hodet og jeg fikk et solid kutt i skallen. Det ble en del blod, forklarer Berget om situasjonen som førte til at han måtte på sykehuset.

- Etterpå dro vi til sykehuset og sydde det sammen. Da fant vi ut at det ikke var noe mer enn det kuttet. Ikke noen hjernerystelse eller andre ting. Det var bare et kutt som ble sydd, sier Berget.

Groggy
Han var rimelig ør og så heller medtatt ut da han forlot stadion i Netanya onsdag kveld.

- Jeg ser mye bedre ut nå. Allerede i går kveld følte jeg at det gikk bedre. Jeg var veldig groggy da det skjedde og hadde fått meg en god trøkk. Jeg var litt satt ut av alt blodet og følte meg ikke helt i hundre, men litt må vi tåle, sier den tidligere Strømsgodset-spilleren.

U21-landslagssjef Tor Ole Skullerud tar det ikke for gitt at Berget rekker møtet med England.

- Det er ganske mye bedre enn vi fryktet. Han var litt fortumlet. Det er ikke snakk om hjernerystelse, men et kutt. Det er litt for tidlig å si noe om han spiller, men han er offensiv selv i hvert fall, sier Skullerud. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Annonsebilag