*Nettavisen* Sport.

- Jeg føler stor glede

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

I Saur-Sojasun-leiren er man fra seg av glede etter at laget fikk tildelt wild card til verdens største sykkelritt, Tour de France.

- Jeg føler stor glede, sier Saur-Sojasuns manager Stéphane Heulot til cyclingnews.com.

Heulot har tidligere båret den gule trøya i Tour de France og var naturligvis meget fornøyd etter at hans Saur-Sojasun sikret Tour de France-deltagelsen torsdag.

- Det er også det logiske valget, som viser at tour-arrangøren har sett lagets fremgang de to siste årene. Vi er ranket som det 22. beste laget i verden, så det er logisk at vi er blant de 22 lagene som starter i det største rittet i sporten, Tour de France, uttaler Heulot.

LES MER:Tour de France vraker Mensjov og Sastre

Vraket fra Paris-Nice
At Bretagne-Schuller fikk wild card til Paris-Nice på bekostning av Saur-Sojasun, spiller ingen rolle for Heulot på en gledens dag som denne.

- Vi har fått det vi ville, det er rettferdig at andre får sin sansje, sier Heulot.

BURDE MENCHOV KJØRT TOUR DE FRANCE? DISKUTER HER!

Saur-Sojasun kjørte Paris-Nice i fjor, men vil som sagt ikke dvele ved vrakingen derfra når de får kjøre verdens største etapperitt. Coppel var lagets bestemann i Paris-Nice, med sin niendeplass i sammendraget.

- Vil hedre touren
Coppel var enda bedre i Criterium du Dauphine. Der var han fjerde best opp til legendariske l'Alpe d'Huez og femtemann i sammendraget. Coppel vil nok være lagets kaptein i Tour de France.

LES OGSÅ:Norges neste sykkelproffer?

En annen interessant rytter er Jimmy Casper. Spurteren vant den første etappen i Tour de France 2006, da han syklet for Cofidis-laget.

Selv om 32-åringen ikke er hva han var viser han tidvis tegn til gammel storhet. I Tour of Oman i fjor vant han den første etappen foran ryttere som Edvald Boasson Hagen og Tyler Farrar.

- I fjor vant vi 19 ritt med 12 forskjellige ryttere, så vi har mange muligheter. Alle som har sett oss de siste to årene vet at vi vil være i begivenhetenes sentrum, forteller Heulot.

- Vi vil hedre touren, avslutter sportssjefen.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag