RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

- Jeg forlater aldri Milan

Sist oppdatert:
Hvis Zlatan får velge blir han i AC Milan ut karrieren.

Zlatan Ibrahimovic har vært i flere klubber rundt omkring i Europa. Etter å ha forlatt Malmö i 2001, har han vært innom Ajax, Juventus, Inter, Barcelona og nå er det AC Milan som er svenskens arbeidsgiver.

Og er det opp til Zlatan, vil han spille i Milan i lang tid framover.

- Mange vil snakke og skrive, men jeg forlater ikke Milan. Ikke om jeg får bestemme. Bare hvis de skulle ville selge meg, sier Ibrahimovic i et intervju med Aftonbladet.

- Jeg har tre år igjen på min kontrakt med og vil bli her minst så lenge. Jeg vil avslutte min karriere i Milan og vi skal vinne mye mer, uttaler spissen om klubben som er regjerende mester i Serie A.

Tar hensyn til behovene
En av grunnene til at Zlatan triver så godt, er at klubben vet hva som skal til for å holde svensken fornøyd.

- De har forstått at jeg behøver å ha det bra, både mentalt og fysisk. Hvordan jeg skal ha det og hvordan jeg skal trene. Milan hører på meg, sier Zlatan.

Svensken scoret et av målene i den italienske supercupfinalen, der Milan vant 2-1 over Inter. Zlatan forteller i intervjuet at det var en viktig seier, ettersom en god start skaper en ro rundt laget.

Trivdes ikke i Barcelona
Zlatan Ibrahimovic har vært en suksess i omtrent alle klubber han har spilt i, men i Barcelona fikk han det ikke til. I Milan er han imidlertid høyt verdsatt. Blant annet uttalte nylig Milans visepresident, Adriano Galliani, at han ikke ville byttet Zlatan med noen.

- Det er hyggelig å høre. Ikke for å skryte og hylle Milan for mye, men jeg har aldri hatt det så bra som jeg har det nå i noen klubb, uttaler Zlatan.

- Når man har vært med på en nedtur, som jeg fikk i Barcelona, da setter man enda mer pris på det når ting går bra. Man skjønner hva som er viktig. Jeg spilte for verdens beste lag, men når du ikke har det bra, spiller det da noen rolle?, spør Zlatan retorisk.

Kampen om å forsvare tittelen for Milan starter 28. august. Da møter Rosssoneri Cagliari på bortebane.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere