*Nettavisen* Sport.

- Jeg forlater ikke Chelsea

Foto: Getty Images / All Over Press

Fernando Torres er desperat etter å finne tilbake storformen.

06.04.13 10:57

Spanjolen har vært en flopp siden han kom til Chelsea i 2011.

Liverpool solgte Torres for 50 millioner pund, etter at han hadde bøttet inn mål for Merseyside-klubben over flere sesonger.

I torsdagens Europa League-kamp mot Rubin Kazan scoret spanjolen to mål, og etter kampen fortalte han at han er desperat etter å finne tilbake til storformen han hadde i Liverpool.

- Jeg vil gjøre det jeg har gjort hele livet mitt (score mål). Jeg scoret i Atlético Madrid, jeg scoret i Liverpool, men jeg gjør det ikke i Chelsea, sier Torres i et intervju med Daily Mail.

Spanjolen ble i flere år sett på som en av de mest dødelige spissene i verden. I sin tid i Liverpool scoret Torres 65 mål på 91 kamper, mens han bare har scoret 29 mål på 116 kamper fra start for Chelsea.

- Vet ikke hva som er galt
Torres forstår ikke hvorfor han ikke scorer like mye som han har gjort tidligere.

- Jeg jobber med det. Hvis jeg visste hva som var grunnen ville jeg ha fikset det på minuttet. Men den eneste måten jeg kan løse problemet på er ved å trene, fortsetter Torres.

- Jeg trener hver eneste dag, og jeg vil aldri, aldri gi opp.

Torres er inne i sin beste sesong i sin Chelsea-tid. Denne sesongen har spanjolen scoret 17 mål for klubblaget sitt. Allikevel er ikke den spanske landslagsspissen fornøyd.

- Jeg vet at statistikken min for Chelsea ikke har vært like god som andre sesonger jeg har hatt. Men jeg jobber hardt for å komme tilbake til den samme formen jeg har vært i før, sier Torres.

Fornøyd er han imidlertid med livet i klubben og i London.

Kan fortsatt vinne noe denne sesongen
Chelsea vant Champions League i fjor. Denne sesongen har ikke vært like oppløftende for London-laget, og de står i fare for å havne utenfor den viktige topp 4-plassen i Premier League.

Selv om ikke laget er med i kampen om ligagullet tror Torres at Chelsea kan vinne to trofeer til denne sesongen. Klubben er fremdeles med i FA Cupen og Europa League.

- Jeg håper vi kan gi fansen to trofeer til denne sesongen, og at vi i neste sesong kan være med å kjempe om de største titlene, som Champions League og Premier League, avslutter Torres.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.