*Nettavisen* Sport.

- Jeg forlater ikke favorittklubben

Foto: Jane Mingay (AP/Scanpix)

Barcelona er interessert i å hente Thierry Henry til Nou Camp i sommer. Men superspissen vil ikke forlate Highbury. - Jeg forlater ikke favoritt-klubben, slår franskmannen fast.

12.05.05 13:41

Barcelona-president Joan Laporta har satt Henrys navn øverst på sin «most wanted»- liste i sommer. Ifølge The Sun er Barcelona klar til å bla opp ikke mindre enn 350 millioner kroner for å sikre seg franskmannens tjenester.

Men Henry gjør det klinkende klart at han verken ønsker å forlate verken favorittbyen London eller favorittklubben Arsenal. Superspissen har spilt for Arsenal i seks sesonger.

- Stortrives
- Jeg stortrives i Arsenal. Jeg bor i min favorittby, spiller for min favorittmanager og min favorittklubb, fastslår Henry til The Sun.

Og legger bestemt til:

- Jeg kan med hånden på hjertet seriøst si at jeg ikke kommer til å forlate Arsenal. Jeg stortrives her.

Drømte om Barcelona
Spisstjernen innrømmer likevel at han tidligere i karrieren drømte om å spille for Barcelona.

- Real Madrid, Barcelona, AC Milan og Juventus er lag du drømmer om å spille for som ung. Men nå er det en annen historie. Jeg trives i London og har en god kontrakt med Arsenal, sier Henry.

21. mai har Henry sjansen til å sikre Arsenal et nytt trofé. London-klubben møter Manchester United i FA-cupfinalen i Cardiff 21. mai.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.