RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg gikk berserk

Sist oppdatert:
Ruud Van Nistelrooy har avslørt hvordan han «gikk berserk» og kjeppjaget en gjeng med pøbler som angrep en av kameratene hans i Manchester.

- Jeg var ute med kameratene mine en kveld, da en gjeng med pøbler kom bort til oss og slo til en av kameratene mine, sier Van Nistelrooy til avisen The Sun.

- Han traff ham i ansiktet. Jeg gikk berserk. Når jeg konfronterte dem, ble de helt sjokkert og visste ikke hva de skulle gjøre. Det var en trist gjeng, sier superspissen.

Nederlenderen innrømmer at han er sjokkert over all hetsen han blir utsatt for bare fordi han spiller for United.

- Jeg er en del av en institusjon som er ufattelig populær. Men jeg har også fått erfare at Manchester United samtidig er et lag som er så forhatt blant mange at det er umulig å forklare, sier Van Nistelrooy.

- Folk hjemme i Nederland kan ikke forstå de følelsene som får utløp i og rundt denne klubben. Store kamper, store avgjørelser, store konsekvenser. Jeg går fra det ene ytterpunktet til det andre her borte.

- Fra tid til annen blir jeg som spiller helt nummen av dette. Det er alltid et voldsomt oppstyr, men samtidig har jeg merket at nesten ingenting påvirker meg eller bringer meg ut av fatning, hevder spissen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere