RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg gleder meg til å banke ham

Foto: Scanpix / Ap
Sist oppdatert:
Trenerne i neste sesong av Ultimate Fighter er klare.

Reality-programmet The Ultimate Fighter har nettopp avsluttet sin 14. sesong, med Diego Brandao og John Dodson som vinnere av henholdsvis fjærvekt- og bantamvektkonkurransen.

I kampen mellom trenerne vant Michael Bisping overlegent mot Jason Mayhem Miller etter å beseiret amerikaneren i tredje runde på teknisk knockout.

Mandag annonserte UFC hvem som tar over rollen som trenere i den 15. sesongen når lettvekterne og weltervektutøvere skal kjempe om UFC-kontrakt.

Bantamvektmester Dominick Cruz og Urijah Faber blir trenerne for de to lagene, før de to møtes til en tittelkamp i bantamvektdivisjonen.

- Alle som kjenner meg vet at jeg er en gymrotte og elsker å lære og lære bort mixed martial arts. Dette er en drøm som blir virkelighet. Å få sjansen til å være trener i The Ultimate Fighter og slå Faber igjen er all motivasjonen jeg trenger. Det kommer til å bli en utrolig sesong av Ultimate Fighter, sier Cruz i en pressemelding fra UFC.

De to amerikanerne møttes til tittelkamp tidligere i år. Da gikk Cruz seirende ut etter å ha vunnet på poeng, men Urijah Faber har ingen planer om å gi seg uten kamp denne gangen heller.

- Jeg klarer ikke vente med å bli trener i neste Ultimate Fighter. Jeg ser fram til å være mentor og trene sultne og talentfulle fightere. De må være klar for å jobbe hardt og lære. Å ha Dominick Cruz på motsatt side kunne ikke vært mer perfekt. Jeg gleder meg til å banke ham opp mentalt som trener og bokstavelig talt banke ham opp i ringen og ta beltet, sier Faber til UFC.

Sendestart for den nye sesongen av Ultimate Fighter blir i mars neste år og sendes på Canal +.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere