RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hosvold Mosvold Larsen (Scanpix)

- Jeg gleder meg vanvittig

Sist oppdatert:
KRISTIANSAND (TV 2 Nettavisen): - Helt sinnssykt, sa banens beste, Kristoffer Hæstad, etter kampen mot Viking. Om fire dager venter trønderne - og «Doffen» gleder seg.

- Jeg gleder meg vanvittig til kampen mot Rosenborg, sier Kristoffer «Doffen» Hæstad til TV 2 Nettavisen.

Søndag kriget han på midtbanen og løp overalt. Han skapte to mot én-situasjoner og snudde kampen i perioder da Viking var på offensiven. Bare målet manglet. To gode headinger førte ikke frem. TV 2 Nettavisen kåret Hæstad til banens beste spiller. Selv er han ikke hundre prosent fornøyd.

- Jeg lykkes ikke med alt jeg gjør, og har mye å jobbe med i det offensive spillet, sier Hæstad.

Mandag kan han drive restitusjonstrening på treningssenteret Spicheren, vel vitende at han sterkt har bidratt til at Start leder tabellen etter fire runder.

- Vi er et bra lag, det har vi visst hele tiden. Men målsettingen er fortsatt å få nok poeng til å trygge plassen. Det er god stemning i laget, men Tom Nordlie får oss raskt ned på jorda igjen, sier Hæstad.

Om Viking-kampen hadde han dette å si:

- Det var utrolig kjedelig å få 0-1 i trynet så tidlig, men vi klarer å snu spillet – igjen. Jeg føler vi styrer spillet, men utvisningen av Bjarte Lunde Aarsheim var helt klart avgjørende, sier Hæstad.

Her kan du lese 20 andre saker vi har skrevet om 4. serierunde

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere