RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg gruer meg til å reise dit

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Espen Shampo Knutsen tror Vålerenga blir «spist opp» i Stavanger hvis laget ikke skjerper seg.

VÅLERENGA - FRISK ASKER 4-3:

Vålerenga slet lenge hjemme mot Frisk Asker, men tre scoringer i den siste perioden snudde 1-3 til 4-3 og sørget for at alle poengene ble igjen på Jordal.

Dermed slo Oslo-laget tilbake etter to strake tap mot Tønsberg og Rosenborg.

- Vanvittig mange feil
Det betyr imidlertid ikke at trener Espen Shampo Knutsen var fornøyd med det laget hans viste fram på isen tirsdag kveld.

- Dette var ikke bra i det hele tatt. Vi gjør vanvittig mange feil over hele linja, og vi jobber ikke engang nok, sier en oppgitt Shampo til Nettavisen.

Den profilerte treneren har ikke noe godt svar på hva som er årsaken til at laget hans ikke presterer opp mot sitt beste om dagen.

- Hadde jeg bare visst det. Det kan hende at noen tar for lett på det og er fornøyd så lenge vi er med oppe i toppen. Jeg vet ikke, sier Shampo.

- Gruer meg
40-åringen mener Vålerenga var heldig som fikk med seg poeng fra tirsdagens kamp og hevder mye av årsaken var at Frisk pådro seg flere utvisninger i siste periode.

Han er ikke i tvil om at laget hans må heve seg flere hakk dersom det skal være håp om å få med seg noe som helst når laget reiser til Stavanger torsdag.

- Vi kommer til å bli spist opp der hvis vi ikke hever oss. Jeg gruer meg til å reise dit hvis vi har tenkt å spille som vi gjorde i dag.

- Vi må ta en samling på trening i morgen og finne ut hvordan vi skal heve oss sammen.

Donati-brødrene leverer
Helsvart var det imidlertid ikke for Vålerenga. Brødrene Tyler og Justin Donati fortsetter å levere poeng. I tirsdagens kamp ble det henholdsvis fire og tre poeng på kanadierne.

- De er veldig verdifulle for laget og har klart å produsere i hele år. De var ikke veldig gode fem mot fem i dag, men gjorde nok til at vi vant. Vi trenger flere som produserer mer.

Tyler Donati (2), Justin Donati og Morten Ask scoret målene for Vålerenga.

Espen Fanøy Salo, Luke Salazar og Kiel McLeod sto bok gjestenes scoringer.

Øvrige resultater fra Get-ligaen:

Rosenborg - Stjernen 4-6

Sparta - Stavanger Oilers 3-2 (etter straffeslag)

Tønsberg - Storhamar 2-3

Lørenskog - Lillehammer 4-6

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere