*Nettavisen* Sport.

- Jeg hadde aldri trodd det var han

Vålerenga tror de har funnet ut hvem «den hemmelige spilleren» er.

27.02.13 22:29

Reaksjonene har ikke latt vente på seg etter at Nettavisen lanserte bloggen «Den hemmelige spilleren» denne uken.

Etter at det tirsdag ble publisert et intervju med spilleren, har mange begynt å spekulere i hvem det kan være.

Vålerengas medieavdeling og spillere er intet unntak, og onsdag la Vålerenga ut en video der de gikk langt i å antyde hvem spilleren kan være.

- Det er Muri
Daniel Fredheim Holm var én av dem som virket sikker i sin sak da han fikk se illustrasjonsbildet Nettavisen la ut sammen med intervjuet av den hemmelige spilleren.

- Det er Muri, det. Det er Muri som sitter der, så jeg tror det er han. Det er egentlig veldig sykt. Jeg hadde aldri trodd at det var Muri, sier Fredheim Holm til vif-fotball.no

Reaksjonene på bloggen har vært blandet allerede før det første innlegget kom, men Vålerengas spillere later ikke til å ha noe problem med den hemmelige bloggingen.

- Han får bare gjøre det hvis han har lyst til det. Det er ikke noe problem for meg, sier Christian Grindheim, som samtidig avkrefter at han er den hemmelige spilleren.

Rekdal: - Blir spennende
Trener Kjetil Rekdal er spent på hva som kommer på trykk på bloggen utover i sesongen.

- Det blir spennende å følge med han. Det blir litt spesielt på en måte, selvfølgelig, men det spørs jo hva som kommer på trykk, da, sier Rekdal.

Vålerenga-kaptein Kristofer Hæstad håper garderobepraten blir i garderoben til tross for at en tippeligaspiller nå skal blogge om livet som fotballspiller.

- Jeg vet ikke hva han skal blogge om, men det er jo en litt sånn uskreven regel om at det som skjer i en fotballgarderobe, det blir i garderoben. Så jeg håper at det ikke kommer ut altfor mange interne hemmeligheter, men det er kanskje ikke det som en meningen med bloggen heller.

Felles for alle Vålerenga-spillerne som ble intervjuet, er i alle fall at de er rimelig skråsikre på at mannen bak bloggen er André Muri.

Se Vif-fotball.no sin videoreportasje her.

P.S: Vi vil verken bekrefte eller avkrefte at den hemmelige spilleren er André Muri. Men mannen som er avbildet er vår egen sportsjournalist Simen Lønning.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag