*Nettavisen* Sport.

- Jeg hadde scoret

Linjemannen snøt Norge og Daniel Braaten for ett poeng mot Hellas.

08.10.06 02:17

ATHEN (Nettavisen): HELLAS-NORGE 1-0 (Se nederst i saken for billedkarusell)

Klokka tikket mot 78 minutter, og Hellas ledet 1-0. Da skjedde det. Øyeblikket som skulle gitt 1-1 og et uhyre fortjent norsk poeng i Hellas.

Men i stedet for mål, så viftet plutselig en slovakisk linjemann helt uforståelig med flagget. Han så ikke det alle andre så, og TV-bildene senere bekreftet – at Daniel Braaten var én meter på rett side da han ble spilt gjennom av Steffen Iversen.

- Fra mitt ståsted var det en feilaktig avgjørelse, men det er dommeren som bestemmer og i dag dømte han feil, sier Daniel Braaten.

- Og har han blåst, så har han blåst. Da får man ikke gjort noe med det. Sånn er fotballen, fortsetter han.

- Bittert?

- Klart det er bittert. Det hadde vært bedre med ett poeng enn ikke noe.

- Og du hadde helt sikkert scoret?

- Ja. Og jeg scoret jo også, sier han – og tenker på at han tok med seg ballen over linja etter at dommeren blåste ham av.

Slik reagerte andre i den norske troppen på dommerens Braaten-miss:
Åge Hareide:

- Det er synd at vi på dette nivået blir snytt av en dårlig avgjørelse fra linjemannen. På dette nivået må man kunne forvente at en linjemann ser en situasjon som den. Jeg er stolt av spillernes prestasjoner, men i dag scoret vi ikke på sjansen våre. I tillegg ble vi bortdømt.

Thomas Myhre:
- Det var litt vanskelig vinkel for meg å se om det var offside eller ikke, men de som har sett det sier at Daniel var halvannen meter på rett side. Det er så bittert når man fortjener noe, men ikke får det.

Steffen Iversen:
- Jeg ser Daniel starte, og fra der jeg står så ser det ikke ut som offside. Det var bare utur at vi ikke fikk med oss poeng herfra.

Ole Gunnar Solskjær:
- For oss som spilte så var feilen helt åpenbar. Helt klar. Men enkelte ganger er man uheldig med at en dommer eller linjemann tar feil. Det er ikke så mye å gjøre med det. Det blir veldig store konsekvenser, men sånn er fotballen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.