RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg hadde slått Cavendish

Foto: MG (tdwsport.com)
Sist oppdatert:
Britens argeste rival frustrert etter nok en Cavendish-triumf.

Den belgiske klassikeråpningen gikk ikke som André Greipel og hans lagkamerater i Lotto-Belisol hadde håpet.

Tyskeren endte på en skuffende tiendeplass i Kuurne-Brussel-Kuurne, mens man må lete seg helt ned på 46. plass på resultatlisten for å finne lagets beste rytter i Omloop Het Nieuwsblad, spanjolen Vicente Reynes.

På tross av Cavendish’ suksess er Greipel skråsikker på hvem som er raskest av de to for øyeblikket.

- Jeg hadde slått Cavendish, garantert, uttaler Greipel ifølge cyclingnews.com.

- Jeg var sikker på seier
Tyskeren var strålende plassert på britens hjul da det hele skulle avgjøres. Lagkameratene gjorde en utsøkt jobb for Lotto-kapteinen.

- Det kunne ikke vært bedre. Laget jobbet hardt for meg og jeg satt perfekt på Cavendish’ hjul. 300 meter fra mål var jeg sikker på at jeg skulle vinne, forteller Greipel.

Men en lynrask nederlenderen satte tyskeren ut av spill.

- Jeg så dem komme fra høyre. Kenny Van Hummel (Vacansoleil-rytteren som endte på tredjeplass, vår anm.) skiftet retning fra høyre til venstre. Jeg hadde ikke noe plass og min spurt var over, fortsetter 29-åringen.

Topper seiersstatistikken
Greipel har plukket med seg fem seire så langt i årets sesong. Bare den raske italieneren Elia Viviani og den britiske kometen Jon Tiernan-Locke er i samme klasse.

- Jeg ventet to sekunder for lenge med å akselerere og ble sperret inne. Alt blir avgjort på en brøkdel av et skund. Jeg burde startet tidligere, sier han.

Rivalene møtes igjen i Tirreno-Adriatico. I det italienske etapperittet blir det flere harde dueller mellom spurtkanonene. Rittet begynner 7. mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere