RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas / SCANPIX

- Jeg har aldri vært så god

Sist oppdatert:
Martin Andresen ble kåret til Årets spiller i Tippeligaen 2003 av TV 2 Nettavisen. - Helt fortjent. Han er blitt en leder, mener Stabæk-trener Gaute Larsen.

Martin Andresen ble kåret til Årets spiller av TV 2 Nettavisen. Stabæks kaptein fikk karakteren 5,88 i snitt. Rosenborg-duoen Erik Hoftun og Ørjan Berg fulgte på de to neste plassene. Sjekk spillerbørsen her.

- Han har jo vært utrolig god i år. Han har alltid vært en god spiller, men i år har han vært så stabil, han har tatt ansvar i alle situasjoner og blitt mye mer moden som menneske og fotballspiller, sier Gaute Larsen til TV 2 Nettavisen.

Flink med ungguttene
Han er full av beundring og takknemlighet for den jobben Stabæks kaptein har lagt ned.

- Martin var litt fortvilet i vinter, da vi hadde tynn stall og mange juniorspillere og lavt nivå på treningene. Jeg sa til ham at ”du som kaptein kan løfte de andre”, og det har han gjort. Jeg tror han har vokst på det, utdyper Larsen.

Martin Andresen setter stor pris på rosen fra sjefen.

- Det er jeg veldig glad for at han sier. Jeg har hatt fokus på det, og er glad for at jeg har fått det til, sier Andresen til TV 2 Nettavisen.

Dårlige forutsetninger
Stabæks kaptein er naturlig nok fornøyd med årets sesong. Laget ble kraftig svekket gjennom salget av Christian "Chippen" Wilhelmsson på vårparten, men klarte likevel å kjempe i toppen.

Det endte med bronsemedalje.

- Jeg føler at vi har gjort det veldig bra med tanke på forutsetningen vi hadde før sesongen. Det er veldig mange som har tatt store steg fram, sier Martin Andresen til TV 2 Nettavisen.

- Mener du selv at du har vært den beste spilleren i årets Tippeliga?

- Det er vanskelig for meg å si, for jeg har jo ikke sett de andre. Men jeg føler selv at jeg har hatt en god sesong - min beste hittil.

Vil vinne trofeer
Mange klubber har fulgt landslagsspilleren tett i lang tid. Rosenborg har blant annet uttalt at Andresen selv bare må gi beskjed hvis han vil til Trondheim. Samtidig har Stabæk slitt økonomisk, og solgt en rekke gode spillere.

- Jeg har vært innstilt på å gjøre det beste ut av det. Men jeg har også sagt at jeg vil vinne noe, og da må Stabæk finne ut om de vil være en talentklubb eller om de vil kjempe om medaljer. Og nå har de sagt at de vil kjempe om medaljer.

- I høst hentet de inn Stian Ohr, og det var et godt tegn. Vi spiller på en måte som passer ham godt. Gi ham litt tid, så tror jeg han kommer til å blomstre og bli skikkelig god.

Martin Andresen stiller på nett-treff i TV 2 Nettavisen i løpet av kort tid.

Fortjener han prisen som Årets spiller? Si din mening under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere