RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har fremdeles smerter

Sist oppdatert:
Martin Andresen har fremdeles en lang vei å gå før han er kvitt skadeproblemene en gang for alle.

Andresen har slitt med skaden, som gir smerter i hofte og lyske, store deler av sesongen. 15-millionersmannen har imidlertid vært i aksjon i Branns fire siste kamper - mot Bodø/Glimt, Vålerenga, Allianssi og Fredrikstad - men er fortsatt hemmet av smertene.

- Jeg er fremdeles sår i muskelaturen, og kommer til å fortsette med behandlingen hos osteopat Jan Torbjørn Beck i Tønsberg, sier Andresen - som gjennom hele sesongen har pendlet til Tønsberg for å få behandling av sin skadde hofte og lyske.

- Det mest ideelle hadde selvsagt vært å hente Beck hit til Bergen. Men det er sikkert ikke lett å få til. Derfor kommer jeg til å reise til Tønsberg så ofte jeg kan fremover for å få den behandlingen jeg trenger, mener Branns midtbanestjerne.

- Ting går bedre
- Men du virket pigg mot Fredrikstad?

- Ja, det er klart at ting går bedre. Men jeg har litt føling med skaden fremdeles. Blant annet blir muskelaturen veldig stiv utover i kampene, svarer Andresen.

Han er med i den norske landslagstroppen til VM-kvalifiseringskampene mot Slovenia (lørdag) og Skottland (neste onsdag) - men kommer trolig kun til å spille én av kampene.

- Jeg er ikke helt sikker på opplegget, men det meste tyder nok på at jeg kun spiller én av kampene, varsler Andresen.

Landslagssjef Åge Hareide - som allerede har snakket med Brann-trener Mons Ivar Mjelde og Martin Andresen selv om bruken av midtbanespilleren i VM-kvalifiseringskampene - bekrefter at Andresen trolig kun spiller ett av oppgjørene.

- Tar ingen sjanser
- Vi tar ingen sjanser med Martin. Han har hatt mange skader, sier Åge Hareide til VG.

Mons Ivar Mjelde sier til TV 2 Nettavisen at Andresen trenger tid på seg for å bli kvitt problemene som har preget ham denne sesongen skikkelig.

- Derfor er det nok lurt at han spiller kun én av kampene. Han har fremdeles føling med skaden og er ikke på topp rent løpsmessig ennå, sier Brann-treneren.

PS: Martin Andresen sørget for Branns 3-0-scoring i 4-0-seieren mot Fredrikstad mandag kveld. Scoringen var hans 2. fulltreffer på 13 kamper (én som innbytter) for Brann i årets eliteserie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere