*Nettavisen* Sport.

- Jeg har funnet hemmeligheten

Foto: ian Kington / afp / NTB scanpix

Kyle Walker vet hvordan man stopper Gareth Bale.

17.03.13 15:00

Gareth Bale har hatt en fantastisk sesong i Tottenham-trøya, og står nå med 21 mål for sin klubb.

Det har naturligvis gjort at andre klubber har fått øynene opp for han. Prislappen på fenomenet Bale har etter rapportene ligge på rundt 70 millioner pund.

En av de som kjenner waliseren best er lagkamerat i Tottenham, Kyle Walker. Han hevder å ha løsningen på hvordan man på best mulig måte tar Bale ut av kampen.

Ikke overkjøring
I og med at Walker er høyreback, møter han ofte venstrekanten Bale på trening. Og gjennom all treningen forstår han mer av sin lagkamerat.

- Når jeg spiller høyreback og han spiller på venstre siden, så ender jeg opp med å markere han på trening. Det bryr jeg meg ikke noe om. Det er ikke den overkjøringen folk kanskje tror, forteller backen til The Sun.

LIVE FRA 16.00: TOTTENHAM - FULHAM

- Noen ganger vinner han duellen, andre ganger vinner jeg. Jeg vil si det er 50-50. Når du har møtt en spiller noen hundre ganger, finner du til slutt noen måter du kan slå han på. Jeg er sikker på at han vet hvordan han lettest slår meg, også.

Hemmelig hemmelighet
Grunnen til at det er såpass jevnt skal være at Walker har løst Bale-koden.

- Så hva er hemmeligheten for å stoppe Bale? Jeg tror jeg har funnet det... men jeg sier det ikke til noen, jeg vil at han skal fortsette å gjøre det bra for Tottenham.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Glyn Kirk / AFP / NTB scanpix

Så får vi se da, om Bale faktisk går til en Premier League-rival, om Walker faktisk vet hvordan man stopper hurtigtoget.

Avslutnigsvis skryter 22-åringen av Tottenhams stjernespiller.

- Han er en fantastisk profesjonell og et ubeskrivelig talent. Han er også en fantastisk rollemodell til alle de unge som ser på, forteller han om spilleren som stadig vekk blir kritisert for å filme.

Tottenham ligger tredjeplass i Premier League, fem poeng bak Manchester City på plassen over.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag