RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har ikke gjort noe feil

Sist oppdatert:
John Arne Riise blir fortsatt mobbet for sms-flørtingen, men nekter å kommentere det. Han kommer aldri – aldri – til å si noe om saken. Bare litt.

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen): John Arne Riise har vært i Norge bare et knapt døgn. Allerede har han fått høre det etter de famøse sms-avsløringene som har gått kloden rundt. Mange har ledd på John Arnes bekostning. Slikt merker man.

- Det har vært en del slengkommentarer. Men sånn er det, sier han. - Jeg må ta det med et smil. Av og til har også jeg sett det morsomme i denne saken.

Men han har ikke tenkt å la seg knekke. Han har heller ikke tenkt å kommentere det mer. Bare litt.

- Jeg vil ikke kommentere det greiene der. Overhodet ikke. Alt som har skjedd, ligger langt bak i hodet mitt, og det er ikke noe jeg tenker på. Men jeg vil aldri kommentere denne saken igjen. Aldri, sa Riise til et samlet pressekorps på den første treningen før Sveits-kampen kommende onsdag.

Ikke drept noen
Men han kan likevel ikke dy seg:

- Jeg har ikke gjort noe feil. Hadde jeg drept noen, hadde jeg skjønt det. sier han.

Han sier også at han kommer til å fortsette å være seg selv, selv om han har skiftet – som han sier – mobilnummer ”åtte ganger” etter at sms-saken begynte å rulle.

I formiddag satte Riise seg ned med landslagssjef Åge Hareide for å snakke. Hareide hadde på forhånd annonsert at praten skulle dreie seg om livet og om fotball. Riise ville ikke si noe om innholdet i samtalen, og henviste til sjefen.

Sjefen er sikker på at Riise er sterk nok til å takle alt oppstyret. Før sms-styret begynte, kom Riise mye i fokus på grunn av en viss Ferrari han kjørte rundt i.

En del av hverdagen
- Det er en del av en stjernes hverdag. Det er lett å komme litt ovenpå og ta av, men det er viktig å holde seg innenfor rammene, sier Hareide.

Riise spilte ikke fra start da Liverpool sesongåpnet mot Middlesbrough på lørdag, men er klokkeklar på at det ikke har noen sammenheng med sms-mobbingen og styret det har brakt med seg.

- Jeg spilte mange kamper i fjor, og jeg vil ikke spille færre i år. Men jeg vil spille på et stabilt høyt nivå. Vi roterer mye i Liverpool, og det er sånn det er. Det er viktig å hvile uansett, sier han.

Nå skal Riise ha fullt fokus på fotballen – og bare det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere