- Jeg har ikke glemt hvordan man scorer

Foto: Ap Photos

...men Fernando Torres og Chelsea klarte ikke å lure Stoke-målvakten.

14.08.11 19:28

STOKE - CHELSEA 0-0:

Søndag ettermiddag var det klar for sesongens første ligakamp for Stoke og Chelsea da de barket sammen på Britannia Stadium.

Lørdagens Premier League-kamper ble preget av mange uavgjortkamper.

Også etter denne kampen kunne man krysse av for U i tippekupongen.

Chelsea-kaptein John Terry mener Stoke på fornhånd ville være fornøyd med et poeng.

- De (Stoke) viste tydlig hva deres intensjoner med kampen var i åpningsminuttene, sier Terry etter kampen ifølge Sportinglife.

- Han (Villas-Boas) fortalte at vi skulle fortsette å male på for å finne hull i forsvaret deres, fortsatte han.

Kapteinen forteller at målet fortsatt er seriegull og Terry får støtte av sin kampoppsumering av Fernando Torres.

- Det er ikke lett å spille mot Stoke og dette er bare den første kampen av mange vi må spille, og vi må begynne å tenke på den neste seriekampen, sier Torres.

- Vi er skuffet over resultatet. Vi hadde flere sjanser til å score og to veldig klare straffesituasjoner, men vi hadde nok sjanser så det er ingen unnskyldning, forteller han.

Fernando Torres spilte for øvrig en god kamp for Chelsea og var også fornøyd med sin egen prestasjon.

- Jeg var fornøyd med min egen prestasjon. En angrepsspiller liker alltid å score, men det er ikke alltid mulig, oppsummerer spissen.

- Jeg er 27 år og har ikke glemt hvordan man scorer. Forrige sesong var en sesong for glemmeboken for min del, men det er fortid, avslutter han.

Sjansefattig førsteomgang
Det var ingen stor sjanseorgie i den første omgangen og det som ble skapt fra hjemmelagets side kom etter dødball. Heller ikke bortelaget maktet å komme til de store sjansene. Ramires løp igjennom forsvaret, med et påfølgende skudd utenfor mål fra kloss hold, var deres største og eneste sjanse.

Pausen ble brukt godt av begge lag og den andre omgangen begynte forrykende.

Både Stoke og Chelsea produserte flere halvsjanser tidlig i omgangen og etter 56 minutter kom den første virkelig store sjansen.

Begovic sto som en vegg
Først går Frank Lampard ned i feltet før ballen havner hos John Obi Mikel. Den tidligere Lyn-spilleren smeller til ballen på volley og Asmir Begovic får så vidt slått ballen over tverrliggeren.

I reprise av straffesituasjonen med Lampard så man at Chelseas midtbanespiller heller skulle hatt et gult kort for filming, enn et eventuelt straffespark. Midtbanespilleren så at det kom en fot og la seg nærmest over foten og ned på gresset før det var noe som helst kontakt med beinet til Marc Wilson.

Chelsea fortsatte å produsere store sjanser utover i omgangen. Både Nicolas Anelka og Salomon Kalou hadde eventyrlige muligheter til å sende bortelaget i føringen, men ingen av spillerne klarte å sette ballen forbi Begovic.

Sistnevnte skal ha en stor del av æren for at hjemmelaget tok poeng mot en av de store tittelfavorittene.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.