RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix

- Jeg har ikke mistet grepet

Sist oppdatert:
Åge Hareide slår tilbake etter å ha blitt kalt en pusekatt.

PODGORICA/OSLO (Nettavisen): TV 3-ekspert og Start-topp Erik Solér gikk til frontalangrep på Åge Hareide allerede før onsdagens miserable 1-3-tap for Montenegro. Det var tungt skyts Solér kom med mot landslagssjefen.

- Den ærgjerrige mannen som var Sveriges mest populære mann, og samlet 100.000 mennesker i Helsingborgs gater etter at de vant både seriegull og cupen, er borte. Han var en krevende sjef som smelte både her og der. Det er han ikke lenger, sa Solér.

- Han er omgitt av rådgivere som ber han smile og oppføre seg pent. Men Åge Hareide er ingen snill gutt. Han smiler til og med etter at laget taper. Det ser ikke ut som han er spesielt skuffet over at laget ikke tok seg til EM heller, fortsatte Soler.

- Han var en fryktelig god klubbtrener. Nå har han blitt en pusekatt med Åge Hareide utenpå. Det kler han ikke. Han har rett og slett blitt en dårligere trener, fastslo Soler i studio.

(Saken fortsetter under bildet)

Nektet å kommentere
Etterpå nektet Hareide å diskutere Solérs pusekatt-stempel, men han benektet på det sterkeste at han har mistet grepet som trener.

- Jeg kan ikke kommentere det Erik sier i studio, sier Hareide.

- Men har du mistet grepet?

- Nei. Jeg har ikke det. Vi må venne oss til litt motgang vi også, og det er i september vi må prestere.

- Men burde du vært litt villere – som før?

- Jeg kan ikke være forbannet hele tiden. Man må se hva som skjer på banen også. Mange ting var i dag bedre enn det var mot Wales. Vi scoret ett mål. Spillerne hang heller ikke med hodet. Selv på 0-3, sier landslagssjefen.

Mener han er den samme
- Så du er ikke blitt en dårligere trener?

- Jeg er den samme mannen uansett. Jeg kan bruke villskap noen ganger, men ikke hver gang. Da vil ingen tro på det.

Ser fremover
- Har innstillingen vært den rette før kampen?

- Ja. Spillerne har virkelig hatt lyst til å revansjere seg, og selv på 0-3 var det ingen som ga opp. Det er et positivt tegn. Så får vi se om vi får hjertet utenpå drakta etter hvert. Ligger det der i september så vil det være bra, fortsetter han.

Og fortsetter:

- Det er viktig å ikke grave seg helt ned nå. Det er mars måned. Vi har en halv Tippeliga-sesong som skal være med å gjøre spillerne bra. Nå skal ikke bruke tiden for mye med tommelen ned. Vi skal holde hodet høyt. Ja, vi tapte fortjent. Vi var ikke gode nok. Det er steike mye å ta tak i, og det skal vi også gjøre, sier landslagssjefen.

Les flere fotballsaker i Nettavisens fotballmagasin
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.
Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere