*Nettavisen* Sport.

- Jeg har ikke orket å svare ham

Foto: Laurence Griffiths (Getty Images)

Aaron Ramsey er tilbake i Arsenal. Men han klarer ikke å tilgi Ryan Shawcross.

Det er ett år og én uke siden den svært talentfulle Arsenal-spilleren Aaron Ramsey ble taklet sønder og sammen av Stokes kompromissløse midtstopper Ryan Shawcross på Britannia Stadium.

Ramsey brakk begge beinene i den ene leggen.

Tok til tårene
Taklingen var så stygg at ingen medspillere protesterte da dommeren viste det røde kortet.

Shawcross selv tok til tårene da han ruslet av banen.

TV-produsentene valgte å ikke vise taklingen i reprise.

- Da det skjedde og jeg så beinet mitt, gikk alle mulige tanker gjennom hodet mitt. Mens jeg var på vei til sykehuset, sa legen til meg med én gang at vi skulle komme oss gjennom dette, og at jeg ville komme tilbake på banen. Det gjorde at jeg kunne føle meg sikker på at jeg ville spille igjen, forteller Aaron Ramsey i et intervju i lørdagens utgave av The Independent.

Tøft å håndtere
Han brukte ni måneder på å bli spilleklar, og er nå tilbake etter utlån til Nottingham Forest og Cardiff. Lørdag kan han få sin første kamp for Arsenal siden den grusomme dagen i slutten av februar i fjor.

- Før skaden spilte jeg mange kamper for Arsenal, og jeg synes jeg spilte veldig bra. Så det var en tøff smell å få vite at jeg ikke kunne spille på åtte-ni måneder. Det var vanskelig å takle.

Ramsey er fortsatt irritert for at Shawcross bare fikk tre kampers karantene. Han hevder at han ikke bærer nag, men innrømmer at de to ikke har snakket sammen.

- Jeg tror ikke at han brakk beinet mitt med vilje, men det var tøft å håndtere at han kunne spille igjen etter tre kamper, mens jeg var ute i ni måneder. Han har sendt noen meldinger til mobilen min, men jeg har ennå ikke orket å svare ham.

Nettavisen følger Arsenal - Sunderland direkte fra 16.00. Klikk her for å følge kampen minutt for minutt.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.