RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har ikke signert for City

Foto: Adam day / PA Photos / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Manuel Pellegrini avkrefter ryktene.

Málaga-trener Manuel Pellegrini avkrefter at han er klar som ny manager i Manchester City.

Britiske aviser meldte i helgen at Roberto Mancini er ferdig som City-manager og at italieneren forlater klubben i løpet av kort tid.

Pellegrini er lansert som erstatter, men han avviser at han har skrevet under for klubben, ifølge BBC.

- Jeg kan kategorisk avvise at jeg er den nye Manchester City-treneren. Jeg har en avtale med Málaga om ikke å snakke med noen, og ingenting er blitt avtalt med et annet lag, sier Pellegrini til Málagas nettsted.

- Ingenting er blitt signert og ingen avtale er klar. Jeg er så heldig, og stolt over, at store klubber er interessert i meg hvert år. Jeg håper framtiden til denne klubben blir noe klarere i løpet av de neste dagene, legger chileneren til.

Pellegrini har vært trener i Málaga siden 2010. Klubben ligger på sjetteplass i spansk 1. divisjon, men får ikke spille E-cup neste sesong på grunn av brudd på reglene om økonomisk fair play.

Roberto Mancini ledet City til seriegull i fjor, men må nøye seg med annenplass i Premier League i år. Italieneren kom til klubben i 2009. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere