RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

- Jeg har ingen problemer med Ronaldo

Sist oppdatert:
Ruud van Nistelrooy hevder han har et godt forhold til lagkamerat Cristiano Ronaldo.

Van Nistelrooy skal ha havnet i klammeri med Cristiano Ronaldo i slutten av forrige sesong, noe som fikk Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson til plassere van Nistelrooy på transferlisten.

Ruud snakker ut
Nå snakker Ruud van Nistelrooy for første gang ut om påstandene i engelske aviser. Han benekter at han har noe uoppgjort med sin lagkamerat på Old Trafford.

- Jeg tror at alle spillerne i Manchester United vet dette veldig godt, Cristiano vet det og jeg vet det, sier Ruud van Nistelrooy til BBC Sports.

Cristiano Ronaldo har tidligere avvist at han slåss med van Nistelrooy på Uniteds treningsfelt. Den oppfatningen har også lagkameraten.

- Jeg får si det samme som han sa. Ingenting skjedde. Vi har et godt forhold. Jeg har ingen problemer med Ronaldo, fastslår den nederlandske landslagsspissen som er på vei bort fra Manchester United.

Etter at Nederland onsdag spilte uavgjort 0-0 mot Argentina ble det klart at Portugal og nettopp Ronaldo blir oransjetrøyenes motstander i åttendelsfinalen førstkommende søndag.

«- Faktisk er Ruud en av dem jeg kommer særdeles godt overens med»

Cristiano Ronaldo

- Kommer godt overens
Ronaldo sa like i forkant av VM-sluttspillet at det ikke fantes noen sure miner mellom ham og van Nistelrooy.

- Det er ikke så mye å si om dette. Alle lag opplever krangler. Det er helt normalt, og slike små uenigheter skjer i alle lag, sa Ronaldo.

Og:

- Det var en storm i et teglass. Men folk har vridd på det og fått til å høre ut som noe det ikke var.

På torsdagens portugisiske landslagstrening fikk han nok en gang spørsmål om sitt forhold til Ruud van Nistelrooy.

- Alt jeg kan gjøre er å gjenta det jeg allerede har sagt. Jeg har fortalt hva som skjedde, det skjedde ikke noe spesielt. Ruud er faktisk en av dem jeg kommer særdeles godt overens med i Manchester United, forklarer Ronaldo.

Usikker fremtid
Fremtiden til Ruud van Nistelrooy på Old Trafford er imidlertid svært usikker på grunn av den påståtte krangelen med Ronaldo.

Han forlot Old Trafford i sinne etter å ha blitt vraket i startoppstillingen til Manchester Uniteds siste seriekamp mot Charlton, og noen dager senere var han ikke en gang i troppen i testimonial-kampen for Roy Keane mot Celtic.

Torsdag ville han ikke svare på spørsmål fra pressen om sin fremtid i Manchester United. Alt han ville si var at det eneste han fokuserte på nå var å gjøre det best mulig for Nederland i VM.

Van Nistelrooy er tidligere blitt koblet til blant annet Tottenham, Bayern München, Chelsea og nå sist Newcastle.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere