*Nettavisen* Sport.

- Jeg har kommet til en storklubb

Foto: EPA/Scanpix

Det så bare ikke sånn ut i mandagens kamp mot Stoke.

SUNDERLAND - STOKE 0-0: Sunderland og manager Steve Bruce hadde en travel mandag. De siste 18 timene av overgangsvinduet i Premier League ble brukt til å sende Daryl Murphy, David Healy og Nyron Nosworty ut på lån, samt å hente Alan Hutton inn på lån fra Tottenham.

Den skotske høyrebacken kom til Sunderland fordi han vil spille førstelagsfotball, men overgangen skjedde såpass sent at han ikke var involvert i 0-0-kampen mot Stoke.

- Alle ønsker å spille fotball og jeg er ikke noe annerledes. Men jeg vet at jeg, som alle andre, må gi 110 prosent for å vise manageren at jeg fortjener å starte. Jeg vet også hvor stor Sunderland er som klubb. De har fantastiske fans og jeg gleder meg skikkelig til å spille foran dem, sier Hutton til safc.com.

Overgangen blir enklere av at hans tidligere lagkamerat Darren Bent også er i Sunderland. Bent kom i likhet med Hutton til den nordengelske klubben fra nettopp Tottenham.

Debuten kan komme mot Wigan førstkommende lørdag.

- Jeg gleder meg skikkelig til lørdag. Det er en skam at vi ikke kunne få igjennom overgangen tidligere, men det gjør bare at jeg gleder meg enda mer til å komme utpå, sier Hutton.

Stoke kunne med seier på Stadium of Light ha gått forbi Fulham og Blackburn og overtatt tiendeplassen, men må nå nøye seg med å bli værende på tolvteplass. Sunderland ligger ett hakk under, med 24 poeng og to poeng opp til Stoke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.