- Jeg har mye å bevise

Kim Källström og Anders Svensson slåss om jobben som den offensiv stjernen på Sveriges midtbane i EM. Lørdag får Källström sjansen i generalprøven mot Polen.

Kim Källström er en svært lovende midtbanespiller som meget vel kan bli en av profilene i sommerens EM-sluttspill i Portugal. Men da er han naturligvis avhengig av å få spille - og det er ingen selvfølge i det sterke svenske laget.

Svensson har erfaring, men er ute av form. Källström er i form, men mangler erfaring. Den tidligere Djurgården-spilleren scoret sju mål på 18 kamper etter at han kom til franske Rennes.

Gjennombruddet i den franske ligaen kom etter en samtale med treneren Laszlo Bölöni, skriver Aftonbladet.

- Det gikk litt tungt for hele laget da jeg kom dit. Treneren tok meg til side og sa: «Du er en av mine beste spillere. Du kan ikke være en av de som faller igjennom», forteller Källström.

- Etter det har han gitt meg tillit til å spille om og om igjen. Det viser at jeg har tatt vare på tilliten, mener han.

Men de svenske trenerne mener K¨llström fortsatt har en del igjen på det defensive spillet sitt. Derfor blir kampen mot Polen spesielt viktig for unggutten.

- Det er klart kampen er viktig for meg. Jeg har jo en del å bevise. Delvis for andre, men først og fremst for meg selv. Etter kampen vil jeg gjerne kjenne at jeg har gjort en god match og styrket aksjene mine, sier Källström.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag