RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har mye ugjort

Foto: REUTERS/Darren Staples/SCANPIX
Fernando Torres snakker ut om den tunge tiden i Chelsea.

Fernando Torres er navnet på tidenes dyreste overgang i Premier League. 50 millioner pund (450 millioner kroner) kostet det Chelsea å hente spanjolen fra Liverpool.

Det har definitivt ikke vist seg å være tidenes smarteste kjøp.

Hittil.

Fem stusslige mål er fasit etter 46 kamper for London-klubben.

- Det er en vanskelig situasjon
Nå snakker Torres ut om den tunge tiden i blått.

- Etter ett år i klubben hadde jeg forventet at tingenes tilstand skulle være bedre enn hvordan det er nå, for å være ærlig, innrømmer spissen, ifølge the Guardian.

- Det er en vanskelig situasjon for jeg har det veldig bra på det personlige planet. Jeg liker virkelig klubben og er veldig glad for å være en del av spillergruppa. Men på banen er det tungt. Vi klarer ikke oppnå resultater.

Torres har de siste kampene fått flere sjanser til å snu trenden da Didier Drogba har vært opptatt med Afrikamesterskapet siden begynnelsen av januar. Måltørken er imidlertid like vedvarende som før spisskollegaen tok en Chelsea-pause.

- Ute av stand til å score
Hva må til for at han skal begynne å score igjen? Slik han gjorde 65 ganger for Liverpool.

- Jeg er nødt til å forbedre meg. Da jeg var i Liverpool var det også kamper der jeg ikke spilte bra eller hvor jeg ikke utrettet noe, men hvor jeg scoret hver gang jeg var borti ballen. Det er en merkelig følelse, for jeg føler meg bedre enn noensinne rent fysisk. Enten kommer jeg ikke til sjanser eller så er jeg ute av stand til å score når jeg får dem, forteller 27-åringen, som forsikrer Chelsea-fansen om at det ikke handler om at han ønsker å være et annet sted enn på Stamford Bridge.

- Både nåtida og framtida mi ligger her. Jeg har mye ugjort og det ønsker jeg å gjøre noe med fordi jeg alltid fikk til det jeg prøvde på i mine tidligere klubber. Dette kommer ikke til å bli annerledes, understreker han.

I dag får han kanskje sin siste sjanse til å overbevise i Drogbas fravær da Chelsea møter Birmingham i FA-cupens femte runde. Kampen kan du følge LIVE her fra 13.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere