*Nettavisen* Sport.

- Jeg har vært i elendig form

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix

Steffen Iversen sto opp fra sykesenga og scoret to.

14.06.09 09:25

ROSENBORG - GODSET 3-0:

LERKENDAL STADION (Nettavisen): Etter at lagkameratene hadde svidd av et tosifret antall målsjanser uten å få nettkjenning, tok Steffen Iversen saken i egne hender. I løpet av et par minutter scoret han to ganger og sørget for at Rosenborg befestet stillingen på tabelltoppen.

Og det etter å ha holdt senga med sår hals og feber helt fram til kampdagen.

- Hvis noen hadde sagt i går at jeg skulle spille kamp og attpåtil score to mål i dag, hadde jeg ledd. Jeg har vært i elendig form de siste par dagene og har måttet holde meg under dyna det meste av tida, forteller matchvinneren.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Friskmeldte seg selv
Etter å ha sovet et halvt døgn i strekk øynet Iversen håp om å kunne ta på seg drakten da han våknet lørdag formiddag.

- Jeg følte meg betydelig bedre og ga trenerne beskjed om at jeg kunne starte på benken. En smart avgjørelse, smiler måljegeren, som hardnakket hevder at han egentlig aldri var i tvil om at RBK skulle ta full pott i dette oppgjøret.

- Vi dominerte kampen fullstendig og jeg merket at motstanderne hadde trøtte bein utover i andre omgang. Det var egentlig bare et tidsspørsmål før vi skulle få hull på byllen og typisk nok fikk vi to kjappe mål til da nullen sprakk, sier han.

Klikk på bildet for å forstørre.

Typisk Rosenborg
Steffen Iversen mener kampbildet i dette oppgjøret er typisk for hva Rosenborg har i vente på hjemmebane utover sommeren og høsten.

- Strømsgodset lå ekstremt lavt og gjorde det vanskelig for oss. Da er det viktig at vi er tålmodige, kjører på med skikkelig tempo og får motstanderne skikkelig møre. Klarer vi det kommer målene til slutt, sier RBK-spissen, som mener det var et sjakktrekk å starte på benken.

Slo opp skaden
Det var imidlertid ikke bare fryd og gammen for tomålsscoreren etter kampen. Iversen pådro seg nemlig en skade i løpet av de 45 minuttene han var på banen.

- Tror ikke det hadde godt like bra dersom jeg skulle matchet uthvilte Strømsgodset-spillere. Det passet meg nok best med småslitne motstandere i dag, smiler han før han igjen legger ansiktet tilbake i alvorlige folder:

- Jeg fikk en kakk i den vonde hælen som holdt meg ute fra landskampene mot Makedonia og Nederland. Får bare håpe at det ikke blir nye dager med alternativ trening, sier han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.