RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har vært uheldig

Foto: Sara Johannessen/SCANPIX
Rune Lange er ferdig i Vålerenga. Karrieren kan være over.

Den målfarlige spissen kom til Vålerenga fra belgiske Club Brugge sommeren 2006. Osloklubbens håp var naturligvis at Rune Lange skulle løse et langvarig spissproblem.

- Jeg var skadet da jeg kom til Vålerenga og så ødela jeg korsbåndet, så jeg var veldig uheldig sånn sett, sier Lange til Nettavisen.

Og legger til:

- Jeg hadde jo håpet at det skulle gå bedre i fjor. Jeg spilte fire kamper og scoret to mål, men det ble for få kamper fra start.

31-åringen hadde opprinnelig kontrakt med Vålerenga ut sesongen 2009, som starter i mars. Men den kontrakten har man nå altså revet i stykker.

- Dette var den beste løsningen for begge parter. Rune har slitt med lite spilletid og skadeproblemer. Vi ønsker han lykke til videre, sier administrerende direktør Pål Breen i Vålerenga Fotball til klubbens nettside.

Fjorårssesongen endte med at Rune Lange ble leid ut til Tromsø da han ikke klarte å spille seg inn på Vålerengas førstelag, hvor Mohammed Abdellaoue nå ser ut til å være svaret på klubbens spissproblem.

Rune Lange vet foreløpig ikke hva han skal gjøre i framtiden.

- Jeg skal bruke den nærmeste tiden på å finne ut hva jeg skal gjøre. Jeg vurderer å legge opp, forteller 31-åringen til Nettavisen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere