*Nettavisen* Sport.

- Jeg holder mot Italia

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Martin Andresen var tilbake på landslaget for første gang på sju måneder. Nå er han klar til å møte Italia.

24.05.05 23:37

Noe av det første Åge Hareide gjorde da han overtok som landslagssjef, var å gjøre Martin Andresen til kaptein. Etter sju måneders fravær var det derfor gledelig å se Martin Andresen tilbake i laget, 11 dager før Norge møter Italia på Ullevaal.

- Martin var aktiv og positiv i spillet sitt i første omgang. Det ser lovende ut. Han fikk 45 minutter, og det tror jeg var passe etter det han har vært igjennom, sa Åge Hareide etter sin 20. kamp som landslagstrener.

Andresen selv mener han er klar for 90 minutter mot Italia neste lørdag.

- Jeg skal holde hele kampen. Formen blir bare bedre og bedre, sier Andresen til TV 2 Nettavisen.

Han følte Costa Rica-kampen var en god gjennomkjøring, men merket at det bare var to dager siden forrige kamp. Andresen noterte seg for både scoring og målgivende pasning da Brann møtte Start, og gjorde igjen en solid innsats tirsdag.

- Men vi skapte litt for lite i dag. Vi kan være enda mer aggressive, mener Andresen. TV 2 Nettavisen talte 4-2 til Norge i målsjanser. Klarer Hareides utvalgte å gjenta den sjansestatistikken mot Italia, ser det lyst ut. Ifølge Andresen var møtet med Costa Rica uansett en god oppladning.

- Costa Rica er vel på 22. plass eller noe på Fifa-rankingen, så det er ikke noe dårlig lag. Og de er litt like Italia, begge er gode med ballen. Det er vel derfor landslagsledelsen valgte Costa Rica.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.