RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg kan ikke be om mer

Foto: Martin Bernetti / AFP / NTB scanpix
Etter sju måneders skadefravær er Rafael Nadal tilbake i tennistoppen.

Rafael Nadal trengte ikke lang tid på å fjerne den verste rusten etter sju måneders skadefravær. Lørdag spilte han seg til finale i comebackturneringen.

- Jeg er veldig fornøyd med det jeg har gjort denne uken. Jeg har en god følelse på banen, og mer kan jeg ikke be om. Jeg prøver å spille bedre dag for dag, sa den tidligere verdenseneren etter å ha slått franske Jeremy Chardy 6-2, 6-2 i semifinalen i Viña del Mar.

26-åringen har slitt med et vondt kne og har vært borte fra turneringstennis siden 2.-rundetapet i Wimbledon i juni i fjor. I mellomtiden har han falt til femteplass på ATP-rankingen, men han er likevel toppseedet i grusturneringen i Chile.

I finalen søndag møter han argentinske Horacio Zeballos.

- Jeg spilte godt i dag, bedre enn i de første rundene, og det er viktig. Jeg sammenligner ikke spillet mitt med det jeg gjorde for sju måneder siden, for dette er min første uke med turneringstennis. Det er en flott følelse å være i finale etter så lang tid ute, sa Nadal.

Han prøver å spille så mange kamper som mulig, og han er også klar for doublefinalen søndag.

En avrevet sene og betennelse i venstre kne har holdt Nadal utenfor. Han håpet å gjøre comeback i tide til Australian Open, men en virussykdom satte stopp for de planene. Etter turneringen i Chile reiser han videre til grusturneringer i Brasil og Mexico før han stiller i storturneringene i Indian Wells og Miami. Deretter gjenopptar han grussesongen i Europa. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere